Ocena jak zwykle zawyżona. Mało akcji i jeden największy chyba błąd twórców:
Samochód ,który uległ zniszczeniu kiedy się rozbijali w wodzie ,nagle się znajduje pod domem cały i
"zdrowy". Oczywiście jeżeli wywali tą dziewczynę z roboty to skąd miała kluczyki do tej zniszczonej taksówki ?
ehhh.
To był samochód kolegi Murzyna, który do niej przyjechał zanim przybyli ci zabójcy. Polecam jakiś preparat na koncentracje przed następnym seansem. ehhh
Zamiast podziękować i przyznać się do niedopatrzenia, ty ośmieszasz się swoim hamstwem, jaki jest tego cel?
Nie,po prostu widzę ,że tutaj obrażanie się to standard.Kilkanaście razy mnie obrażono mimo ,że wypowiadałem się kulturalnie ,więc teraz się dopasowuje do tego forum.
Mało akcji ?? Jestem w szoku, podaj mi przykłady filmów gdzie tej akcji ci wystarczy, bo ja szczerze powiedziawszy widziałem w tym filmie samą akcję. Po drugie mercedesów o tym kolorze pewnie jeździ całkiem sporo, zwłaszcza w Niemczech i tak jak buritto powiedział tą taksówką przyjechał ten murzyn. Po trzecie jeżeli ktoś się już przyczepia do takich szczegółów, to pozostaje już oglądać filmy dokumentalne.
Pozdrawiam
No więc po tak emocjonującej dyskusji na racjonalne argumenty i przeczytanie tej sporej listy filmów, o które prosiłem, żebyś podał, muszę przyznać, że nie mam już nic do dodania hehehehhehe
Pozdrawiam