PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536768}

Tożsamość

Unknown
2011
7,2 127 tys. ocen
7,2 10 1 126558
5,6 20 krytyków
Tożsamość
powrót do forum filmu Tożsamość

...i zastanawia mnie jedna rzecz. Ok, Martin Harris(Neeson) miał wypadek, ale skąd cała ta ekipa zabójców, do której on sam należał wiedziała, że muszą go kimś zastąpić? W sumie od jego wypadku do powrotu do hotelu minęły aż 4 dni, przez ten czas Liz nie dostała żadnej wiadomości, że jej mąż ma kłopoty, a mimo to kiedy Harris wraca do hotelu cała intryga jest już ustawiona od nowa. Z tego co zrozumiałem, to szefem całej ekipy był Cole, ale on też nie za bardzo mógł przekazać informacją i wysłać drugiego Harrisa, ponieważ pierwszy Harris zadzwonił do niego i poinformował o kłopotach dopiero po tym, kiedy wykopali go z imprezy, na której obecny był już podstawiony, drugi Harris.

ocenił(a) film na 7
Madridista_2

ta całą jego "żona" z pewnością poinformowała, że znikł... widziała jak gdzieś odjeżdża taksówką a nie wrócił

ocenił(a) film na 7
ZimnyJakLod

No w sumie racja, chyba już za późno myślałem nad swoim postem i szukałem jakichś kwadratowych jaj. Przy takiej akcji już nawet jedna doba nieobecności jednego z głównych wykonawców zmusza do wykonania planu B.