Mam 37 lat wiec moj kometnarz skierowany jest raczej do osob w moim wieku. Pisze tak, poniewaz przegladajac rozne kometrze widze bardzo duza niescislosc w komentowaniu... a tak naprawde wszyscy na tym tracimy. Niektore filmy moga sie bardzo podobac osobie w wieku 12 lat ale ten sam film moze totalnie nie podchodzic np: osobnie w moim wieku i na odwórt. Nie znaczy, ze jest to zle myslenie ale szkoda, ze przy nazwie osoby, ktora komentuje dany temat nie ma wlasnie podanego wieku. Co do filmu "Tożsamośc" - mialem wątpliwośc czy dzisiaj isc go obejzec czytajac wczesniejsze komentarze... myslalem, ze strace czas i pieniadze.. do konca bylem niepewny... ale teraz juz wiem ze BYLO WARTO.
Chcialoby sie zobaczyc cos ala "Uprowadzona", cos co nas zaskoczy i bedzie trzymalo dlugo w pamieci... i w pewnym sensie zobaczylem swietne aktorstwo Liama Neesona. W dodatku caly czas film trzyma w napięciu. Jestem zadowolony :)... wiece nie pisze. Mysle, ze sami po filmie wyciągniecie swoje wnioki. Pozdrawiam wszystkich od 12-100 lat ;)
Rzeczywiście Neeson jest dobrym aktorem i tutaj mnie nie zawiódł. Film faktycznie trzyma w napięciu, a ostatnio trudno o takie emocje kinowe :) Zaskakuje i nie nudzi. Jak dla mnie dobre kino.
Może i jest ale ten jego sztucznie (czyt. specjalnie) podgłoszony głos stał się po 40 minutach uciązliwy.
Zgadzam się z autorem, właśnie wróciłem z kina. Stwierdzam, że to są w 100% dobrze wydane pieniądze. Film trzyma w napięciu przez cały czas. Oglądałem ten film z ciągłym zainteresowaniem :) Daję mu mocną 9-kę.
Polecam wszystkim ;) Na prawdę warto obejrzeć.
absolutnie zgadzam się z powyższymi komentarzami, film trzymający w napięciu, z zaskakującym zakończeniem, i-co mi się najbardziej spodobało-z bardzo realistycznymi dialogami i wydarzeniami. Dodatkowo fajne jest to, że akcja rozgrywa się w Berlinie, bo ileż można oglądać filmów sensacyjnych z Nowym Jorkiem albo Los Angeles w tle. 8/10
Potwierdzam, film powinien przypaść do gustu bardziej starszej publiczności. Mam 23 lata na karku i daję 10/10.
Btw. Specjalnie ze względu na komentarz 'wirtulnykraj' zmieniłem ustawienia tak, by każdy widział moją datę urodzenia. Mam nadzieję, że działa.
nie działa... :) może muszę Cie mieć (musimy) w znajomych? bo 87` to masz 23 ale tak nicku sie wypaplać z wiekiem... :)
Bardzo trafna uwaga z tym wiekiem, fajny komentarz... Nie ukrywam, że po przeczytaniu właśnie twojego komentarza trafiłam do kina.
Co do filmu, Polecam!!!
Mieszczę się w przedziale wiekowym, więc się wypowiem :) Film faktycznie dość dobry, choć przyznam, że mnie nie zachwycił. Aktorstwo oczywiście znakomite, ale denerwowały mnie pewne nieścisłości i niedoróbki... Cóż, może czepiam się szczegółów... :)