Gniot jakich mało ... czekałem tylko na koniec filmu!! spodziewałem sie ...hmmm własnie sam nie wiem ale napewno nie tego shitu!!
I wkółko to samo, koleś napisał swoje zdanie na temat filmu i został wybluchany :/ I kolejne sprzeczanie się :|
HEHEHE Nie dziwie sie, miałem to samo uczuccie! Film zadziąłał na mnie jak środki nasenne, po 15 min już miałem banie. Film nie mający w sobie NIC ! Porażka! Nie da sie go całego obejrzeć nie nudząc sie!
pooglądaj sobie lepiej American Pie, poczujesz się lepiej... jeśli ten film na Ciebie działał sennie... jak dla mnie był rewelacyjny.
zebys wiedzial... w American Pie jest jakas rozrywka a tu? ani rozrywki ani przekazu ani ladu (gosciu sobie jedzie samochodem i mu nagle nadajnik pika i prawie znalzl typa w motelu - chyba ma 6 zmysl ze wiedzial w ktora strone jechac) 3/10 za Tommy Lee Jones'a, za morderce i za jego zwierzyne na ktora polowal! tyle
Wręcz przeciwnie. Film ogląda się bez najmniejszego znudzenia. Za to trudno go oglądać bez chęci ukatrupienia kretyna w rzędzie z tyłu.
buahahahaha wcale sie nie dziwie ze nie polecasz, przeciez ty gosciu masz nasrane w głowie. transformers , titanic, piła4 itp - 10... hahaha. dobry zawodnik ;p
To jest moje zdanie .... lamusy którzy ogladaj 24 na dobe filmy ... idzcie lepiej na piwo bo przez te filmy wam sie w mozgu pierniczy
Chyba ty masz...Morda Menela .... Jak sie upijasz jednym piwem to powodzenia w zyciu.
nie upijam sie w ogóle, to po pierwsze
a po drugie jeśli ktoś proponuje alkohol zamiast dobrego filmu to chyba nie jest juz najlepiej
A co ty nazywasz dobry filmem??... wolałbym wypic skrzynkie piwa niz obejrzec ten film!!...Idz lepiej ogladac Mode na Sukces bo Ci odcinek uciekne:P
w każdym temacie pod wybitnym filmem pojawia się jakiś prowokator idiota, który najpierw zniża was do swojego poziomu a potem pokonuje doświadczeniem. Po co w ogóle mu odpowiadacie ? Niech pije sobie w spokoju swoje piwo przy transformersach i tytaniku, dajcie mu spokój.
Następny fan robocików. Na "TF" nie trzeba myśleć, więc ci się podobał. Każdy ma swoje zdanie, ale nie każdy umie je uzasadnić. Naucz się tego. O sorry. Za dużo wymagam od dziecka w wieku 8 lat.
Film od pierwszej sceny trzyma w napięciu.Fabuła świetna.Trzeba się skupić na tym filmie dlatego jest taki wyjątkowy.
Najbardziej zaskoczyła mnie scena w której morderca (Javier Bardem) wychodzi z domu po zabiciu żony Mossa i ogląda sobie buty czy nie są ubrudzone krwią.
Cały obraz filmu trzyma w napięciu.
A Ci którzy sadzą że ten film został nakręcony dla kasy tak naprawde nie powinni oglądać tego typu filmów lub ich po prostu nie rozumieją.
"quentintarantinofan" wkurzasz mnie ciecu!! ...Ja poprostu lubie filmy gdzie sie cos dzieje ....a nie dlugie i nie majace sensu dialogi... ogolnie zarys tego filmu jest zbyt banalny ... i jest straszny do przewidzenia. Wiec nie wiem czym ty sie wogole jarasz.
Banalny? A "Obcy kontra predator" któremu wystawiłeś 10?! Człowieku, przestań się ośmieszać, wstawiasz 10 takim filmom jak wspomniany gniot, a klasyka jak "Milczenie Owiec" i "Ojciec Chrzestny II" ma u Ciebie 1?!
To tak jakbyś dał 1 Pink Floyd czy Led Zeppelin a wstawił 10 Krzysztofowi Krawczykowi i całej plejadzie Disco - polowców!
Dwa filmy braci Coen były w porządku: Ścieżka strachu i Big Lebowski . Przynajmniej miały głównego bohatera, co jest rozwiązaniem może staroświeckim i mało ambitnym, ale przynajmniej miłym dla widza.
A to nie jest film dla widzów.
Po pierwsze, jest naprawdę nudny. Starałem się tak o nim nie myśleć, traktować kolejne długie sceny czy puste dialogi jako celowe spowolnienia akcji, ale w pewnym momencie już zabrakło mi życzliwości. Gdyby z filmu wyjąć w całości większość postaci - na przykład, rolę Tommyego Lee Jonesa czy Woodyego Harrelsona - to nikt, kto obejrzałby tak okrojony obraz, nie miałby poczucia, że czegoś brakuje, że fabuła się nie klei.
Po drugie, naprawdę trzeba wykazać dużo dobrej woli, żeby stwierdzić, że to opowieść o czymś, dajmy na to - o pełzającej apokalipsie. Ostatnio modne były filmy z zaskakującym zakończeniem. W tym widz z pewnością nie domyśli się zakończenia, bo go po prostu nie ma.
Szczerze mówiąc wolę zgrabne powielanie schematów, niż żałosne próby ich unikania, które wyciskają z filmu ostatnie krople magii kina.
Chodzi człowiek na takie filmy jak "To nie jest kraj dla starych ludzi", łudząc się na dobre kino, nie wiadomo, na jakiej podstawie, chyba na tej, że komuś dziesięć lat temu udał się film. Do bani, jedynie tytuł jest fajny.
Na tym filmie trzeba było się dokładnie skoncentrować.Przed pójściem do kina przeczytałam wiele recenzji na temat tego filmu.Najczęściej był od przedstawiany jako typowa amerykańska produkcja.
weteran z wietnamu znajduje mnóstwo kasy i dociera do niego że ma poważny kłopot.
Zdziwiło mnie to ponieważ nie pasowało do filmów produkcji braci Coen.Po wyjściu z kina długo nie mogłam wyjść z podziwu;bardzo dokładnie zarysowane postacie...I ten morderca...Jego postać wydawała się bardzo realna i prawdziwa.Nie miał litości ponieważ od dziecka został pozostawiony samemu sobie.Aktor który odgrywał jego role moim zdaniem ma wielką szanse na oscara.
Szokiem było dla mnie gdy morderca wychodzi z domu po zabiciu żony Llewelyna i ogląda swoje buty czy nie są umazane krwią.
Film ma ogromną szanse na oscara :)
PS.Polecam abyś przeczytał sobie ksiąrzke Erica Emmanuela Schmitta.
Hej ludzie zobaczcie jak leszczu oddal głosy na filmy,
ojciec chrzestny dostal 1pkt. milczenie owiec 1 pkt.
a jakies gowno Szybcy i wściekli: Tokio Drift Fast and the Furious: Tokyo Drift, The (2006) daje 10 pkt.
komentarz.... Jeden z moich ulubionych filmów: super fury, drift, muzyka, klimat. Polecam miłośnikom driftu ...
kolo ma w glowie drift.Nie odpowiadac i nie podbijac tematu ,umrze smiercia naturalna.
szkoda ze takie leszcaki tu wlazly z wp. i onetu.i pudelka zanizaja poziom portalu.