PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259289}

To nie jest kraj dla starych ludzi

No Country for Old Men
2007
7,6 248 tys. ocen
7,6 10 1 247677
8,3 86 krytyków
To nie jest kraj dla starych ludzi
powrót do forum filmu To nie jest kraj dla starych ludzi

Roderick Jaynes jest nominowany za montaż, macie pomysł na to jak odbierze statuetkę jeśli ją zdobędzie ?

ocenił(a) film na 9
Leon_B_Fink

może wyśle w zastępstwie Joela ;).....co za krótki, co za krótki!!!

montek

jak w zastępstwie ? możesz powiedzieć co masz na myśli ?

ocenił(a) film na 9
Leon_B_Fink

no powiedzą że nie mógł odebrać bo akurat jest gdzie indziej, albo wynajmą kogoś żeby go zagrał
(taki sam problem mieli przy fargo: http://books.google.com/books?id=3rP76T5E8zQC&pg=PT146&lpg=PT146&dq=Roderick+Jay nes+alter+ego&source=web&ots=jTlDcl12yx&sig=yIM1JpPqytfWSHYec8D2S9Bwxeo

montek

Nie wiem po co oni się w to bawią :P

ocenił(a) film na 9
Albertino

bardzo dobrze, widać że goście są z jajem

ocenił(a) film na 9
Albertino

Nie rozumiem w czym problem. Gdy zostanie wyczytane : And the winner is... Roderick Jaynes! To nasz Roderick wstanie odstrzelony w jakimiś garniaku, przyjmie gratulacje od Coenów, pójdzie na środek i przemówi do milionów. Nie jest nominowany w kategorii efektów specjalnych, także jeśli będzie obecny i wygra to chyba nic nadzwyczajnego się nie stanie.
Dziwny temat.

Klinar

Nie dziwny temat, bo o to właśnie chodzi, że Roderick Jaynes nie istnieje.

ocenił(a) film na 9
Klinar

tylko kim będzie ten Roderick ;-), jaja by były jakby ucharakteryzowali Nicholsona :D

Klinar

oj klimar, może zamiast krytykowac temat warto zapoznać się z elementarną wiedzą dotyczącą coenów, wszystkie filmy od barton finka montuja pod tym nazwiskiem

ocenił(a) film na 9
Klinar

panie, zniszczyłes mnie:DDDDDDDDD

ocenił(a) film na 9
Klinar

Muahahahaheheheheheheheheheu!

Leon_B_Fink

dla tych którzy jeszcze nie znają prezentuję jak wygląda Roderick Jaynes

http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/071128/smart/jaynes_l.jpg

Leon_B_Fink

Ameryki nie odkryłeś, bo i on i ja wiemy jak wygląda Roderick Jaynes. Tylko, że on twierdzi iż Coenowie statuetki nie odbiorą, a zrobi to ktoś inny w ich imieniu, a raczej w imieniu Rodericka. Cóż, zobaczymy. Mi się wydaje, że raczej odbiorą statuetkę normalnie bez wygłupów (o ile ją dostaną).

Albertino

O sorry, myślałem, że odnosisz to do użytkownika nickiem Montek.

Albertino

myślę że dostaną bo montaż jest równie dobry jak zdjęcia i gra Bardema, myśle że w tych kategoriach mają oscara zagwarantowanego, podobnie jesli chodzi o montaz dźwięku, a kibicuje im oczywiście we wszystkich 8 kategoriach, bo słusznie to należałoby się, ja do tej pory nie moge sie otrząsnąć po seansie

Leon_B_Fink

Ja też im kibicuję, ale nie widziałem nowego dzieła (?) Andersona.

ocenił(a) film na 9
Albertino

No i szukałem właśnie fanów Coenów! Przy takich opiniach film będzie na pewno świetny. Idę na niego.

Leon_B_Fink

a gdy przeanalizowałem kandydatów w tej aktegorii to chyba nic nie jest w stanie zagrozić Roderickowi Jaynesowi, naprawde jestem ciekaw co braciszkowie wymyślą

Leon_B_Fink

Już widziałem nowy film Andersona i dalej kibicuję braciszkom :)