Roderick Jaynes jest nominowany za montaż, macie pomysł na to jak odbierze statuetkę jeśli ją zdobędzie ?
no powiedzą że nie mógł odebrać bo akurat jest gdzie indziej, albo wynajmą kogoś żeby go zagrał
(taki sam problem mieli przy fargo: http://books.google.com/books?id=3rP76T5E8zQC&pg=PT146&lpg=PT146&dq=Roderick+Jay nes+alter+ego&source=web&ots=jTlDcl12yx&sig=yIM1JpPqytfWSHYec8D2S9Bwxeo
Nie rozumiem w czym problem. Gdy zostanie wyczytane : And the winner is... Roderick Jaynes! To nasz Roderick wstanie odstrzelony w jakimiś garniaku, przyjmie gratulacje od Coenów, pójdzie na środek i przemówi do milionów. Nie jest nominowany w kategorii efektów specjalnych, także jeśli będzie obecny i wygra to chyba nic nadzwyczajnego się nie stanie.
Dziwny temat.
tylko kim będzie ten Roderick ;-), jaja by były jakby ucharakteryzowali Nicholsona :D
oj klimar, może zamiast krytykowac temat warto zapoznać się z elementarną wiedzą dotyczącą coenów, wszystkie filmy od barton finka montuja pod tym nazwiskiem
dla tych którzy jeszcze nie znają prezentuję jak wygląda Roderick Jaynes
http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/071128/smart/jaynes_l.jpg
Ameryki nie odkryłeś, bo i on i ja wiemy jak wygląda Roderick Jaynes. Tylko, że on twierdzi iż Coenowie statuetki nie odbiorą, a zrobi to ktoś inny w ich imieniu, a raczej w imieniu Rodericka. Cóż, zobaczymy. Mi się wydaje, że raczej odbiorą statuetkę normalnie bez wygłupów (o ile ją dostaną).
myślę że dostaną bo montaż jest równie dobry jak zdjęcia i gra Bardema, myśle że w tych kategoriach mają oscara zagwarantowanego, podobnie jesli chodzi o montaz dźwięku, a kibicuje im oczywiście we wszystkich 8 kategoriach, bo słusznie to należałoby się, ja do tej pory nie moge sie otrząsnąć po seansie
No i szukałem właśnie fanów Coenów! Przy takich opiniach film będzie na pewno świetny. Idę na niego.
a gdy przeanalizowałem kandydatów w tej aktegorii to chyba nic nie jest w stanie zagrozić Roderickowi Jaynesowi, naprawde jestem ciekaw co braciszkowie wymyślą