dlaczego na siłe udajecie że film jest bardzo dobry??? stracona kasa za bilet do kina; głupi, bez fabuły. to nie obraz , gdzie mamy podziwiać Bóg wie co. To fil - ma sie podobać, zapaść w pamięć. ten film to totalne gówno. 0/10.
Takie jak "Czas surferów" synku.
4 Oskary, 2 złote globy , 21 inne nagrody, 24 nominacje to jest dla ciebie gówno ? żałosny jesteś synek. Gówno to ty oceniałeś.
Pansatyros1 - ludzie tak postępują, bo statuetki Oskarów przysłaniają im mózgi. Ten film to gniot nad gnioty i aż nie mogę uwierzyć, że takie dno dostało tyle nagród, czyżby wszyscy zidiocieli?
hmmm ja po po prostu nie lubię filmów o tej tematyce i gdybym przeczytał opis to zaznaczyłbym 'nie chce zobaczyć' (oglądałem tak bez czytania opisu bo na mnie też ten DESZCZ nagrody zrobiły wrażenie),
film trzyma w napięciu, jest z dobrym aktorstwem i oryginalnie kręcony - tak w niepowtarzalnym stylu braci Cohen, to na pewno daje mu na plus jednak ma też kilka bardzo naciąganych momentów co mnie mocno wkurzyło... stąd ta moja powyższa zbyt ostra i krzywdząca reakcja (bezpośrednio po seansie). Ja po prostu takiego kina nie lubię, podobnie jak horrorów - unikam szerokim łukiem. Nadal uważam, że scenariusz jest niedopracowany a te nagrody dla niego są mocno przesadzone.
A nie przyszło ci do głowy, że ludzie nie udają, że film jest bardzo dobry, tylko naprawdę uważają, że jest bardzo dobry? Jaki ty masz głupi tok myślenia w ogóle - nie podobał ci się film z jakiegoś tam powodu (bo argumentów nie podałeś), więc ci się wydaje, że nikomu się nie podobał, a jak ktoś mówi co innego, to udaje, bo przecież tylko twój osąd jest jedynie słuszny. Jest taki jeden prezes pewnej partii, który myśli mniej więcej podobnie ;)
Ćśśś... bo ktoś jeszcze krzyż narysuje z kresek i sleszy, i nie będzie można go usunąć ;)