przez to, że jest on niesamowicie kurwa dziwny, dla mnie jest też bardzo kurwa zajebisty...
Właśnie zastanawiałem się, czy obejrzeć ten film, ale skoro twierdzicie, że jest bardzo kurwa dziwny to muszę go zobaczyć. Rozbudziliście moją ciekawość.
jak zwykle dzieci sie wypowiadaja o kinie, dlub dalej w nosie moze wydlubiesz inne slowo niz dziwny, bezrozumku heheh
dokładnie, elokwencją nie grzeszę, więc wybacz mi że jestem taki trywialny i kolokwialny... dzięki za radę, podłubałem i okazało sie, ze jedyny epitet jaki nasuwa mi sie na mysl w związku z tymze filmem, to osobliwy... wiecej chyba nie zdołam juz wymyślec........
Po pierwsze, "k..." było zupełnie zbędne.
Po drugie, co w nim dziwnego? Obca kultura, przypominająca bardziej nędzny film, agresywnie wdziera się w normalny świat, czyniąc go coraz bardziej nieciekawym miejscem do życia. Media niestety promują wśród młodzieży, w tym u nas, patologiczne zachowania. Coraz mniej osób chce być dobrym szeryfem, coraz więcej jest zafascynowanych gangami i uważa przemoc za coś ciekawego. Może jakby tytuł był, "To nie świat świat dla normalnych ludzi" to byś szybciej złapał. Tak czy siak następnym razem jak masz wątpliwości to najpierw pomyśl, jeszcze raz pomyśl, poczytaj opinię osób które zrozumiały, znowu pomysł, obejrzyj ponownie, znowu pomyśl i dopiero wtedy spróbuj oceniać.
Brzmi to trochę jak banał. Jest mocno nastawiona na ludzi. Nawet jak jest to komedia, to pokazuje mroczne strony ludzkich zachowań lub po prostu ludzką głupotę.
Też tak uważam. Powiem jednak, że mi się podobał - na swój 'dziwny' sposób ;). 7/10