To właśnie miłość

Love Actually
2003
7,5 269 tys. ocen
7,5 10 1 269009
7,4 60 krytyków
To właśnie miłość
powrót do forum filmu To właśnie miłość

Kompletna beznadzieja

użytkownik usunięty

może gdyby z każdego wątka zrobić film coś by z tego wyszło ale tak było ich za dużo, znudziłam się

użytkownik usunięty

Przecież o to wtym filmie chodzi, żeby pokazać miłość z różnych stron. że miłość jest wszędzie. A że nie potrafiosz śledzic kilku wątków, które, moim zdaniem, znakomicie się przeplatają, to tylko Twój problem.

ocenił(a) film na 10

też miałem zbluchać ten wątek ale mi klawiatura nie chciała przyjąć tylu przekleństw :) pewnie że o to chodzi w tym filmie żeby pokazać że to właśnie jest miłość... wielopoziomowa bezwymiarowa!! Nie tylko miedzy kobietą i mężczyzną ale i między przyjaciółmi między ojcem i synem miłość męża do zmarłej żony... dlatego ten film jest taki genialny!!

użytkownik usunięty
Arbor

ja nie miałam żadnych problemów ze śledzeniem wątków, mnie film po prostu trochę znudził

ocenił(a) film na 9

Ogólnie to mi film też się nie podobał ;p Wątki miłosne jako-tako dobre, ale humor występujący we filmie nie jest mój, dlatego sceny, które mogły innych śmieszyć - nie śmieszyły mnie. Pozdrawiam :)

Arbor

Genialne w tym filmie jest jeszcze, to że udowodniono, że jednak obok tego całego zła, nienawiści jest jednak pełno miłości dookoła nas...
A najlepiej widać to na lotnisku, dworcach... ludzie z utęsknieniem wypatrują drugiej osoby, bo... kochają!
Ten film mimo, że z serii komedii romantycznych udowadnia całkiem miłe rzczy, których możemy nie dostrzegać w codziennym życiu :)

ocenił(a) film na 8

Kompletnie ci palma odbija nie znasz sie wogóle na filmach. Tu właśnie o to chodzi by film był inny a nie taki jak każda przeciętna komedia romantyczna!!!!!!