Witam, szukam 2 filmów i ta sprawa nie daje mi spokoju. Pierwszy film jest o kilku przyjaciółkach i przedstawia rok z ich życia, miesiąc po miesiącu, styczeń, luty, itd. ... Zapamiętałam szczególnie jedna z przyjaciółek, która prowadzi chyba taką niby-księgarnię i ciągle czyta oraz w razie potrzeby rozdaje przyjaciółkom poradniki w stylu "Co zrobić, gdy mężczyzna..." :) itp. Ogólnie taka ekscentryczka. Film zaczyna się w Sylwestra jednego roku i kończy się następnym Sylwestrem.
Drugi film pamiętam nieco słabiej, ale on z kolei przedstawia życie kilku mężczyzn, którzy są przyjacielami i próbują uporać się wzajemnie ze swoimi problemami z kobietami. Wydaje mi się, że dziewczyna jednego z nich zachodzi w ciążę ale nie jestem pewna czy nie mieszam filmów. To trochę mało, ale mam nadzieję, że ktoś wie, o jakie filmy mi chodzi. Z góry wielkie dzięki za pomoc! :)
(Odpisałam Ci na to pytanie w temacie filmu "Dwa tygodnie na miłość", bo też je tam zamieściłaś.) :-)
Dzięki wielkie :-) Niestety to nie jest ten film, ale nie potrafię dokładniej go opisać... Mam nadzieję, że kiedyś znowu na niego natrafię, pozdrawiam