doslownie kilka akcji jest niezłych i zakonczenie... Scena w "amełykanskim" barze to smiech na sali, premier chodzacy od drzwi do drzwi i jego kolezanka z jezorem nie od parady... Dla dziewcząt zdecydowanie.
Idiota z ciebie i tyle. Rusz głową!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nienawidze takich beznadziejnych ludzi jak i ty i niemusisz tyle razy dodawać tego swojego głupiego opisu!!!!
jest beznadziejny bo wyrazil swoja opinie? ;/ przesadzas... i to mocno :|
opanujcie sie lduzie czasem.. .xD
a na "swoją obronę" jesli chodzi o uwielbienie dla tego filmu to powiem że jestem dziewczyną:P i ze byla to komedia romantyczna, a takowe są zwykle dla dziewczyn glownie.. xD no i uwielbiam brytyjskie poczucie humoru.
x]
No to ze mną jest pewnie coś nie tak... bo uważam film za jeden z najlepszych jakie widziałem i jest niewątpliwie jedynym filmem który oglądałem 8 razy i obejrzę jeszcze nie raz. I stwierdzając że to jest film dla dziewczyn.... czym ja się staje?? Poza tym moi znajomi z Polibudy podzielają moje zdanie... więc czym stają się oni... ten film RZĄDZI jeśli chodzi o komedie o miłości oraz filmy świąteczne i tyle :)
a scena w barze w USA... no trzeba na to patrzeć trochę z przymrużeniem oka :) i premiera chodzącego od domu do domu też nie ma co się dziwić... a co... miłość robi z ludźmi różne nie oczekiwane rzeczy :)
a, to puknt dla Ciebie ;)
moim męskim znajomym film sie absolutnie nie podobal... nie widzieli roznicy pomiedzy ta a innymi komediami romantycznymi ^^
no to dziwne... ja nie znam osobiście żadnej osoby która by się nie zakochała w tym filmie :) zbliżają się święta... myślę że uda mi się zebrać znajomych i z rosołkiem w ręce lecząc kaca po andrzejkach obejrzymy po raz n-ty ten film :P za każdym razem mam ciary na plecach przy scenie ślubu :) i w kilku innych też... :)