Moja ulubiona postać w filmie? Hugh Grant jako premier.
A Wasza?
Zdecydowanie - Alan Rickamn
Świetna była tez tak laska co na niego leciała (Heike Makatsch) - szkoda że nic z tego nie wyszło i że nie pokazali jej dalszych losów.
Szkoda też że nic nie wyszło temu kolesiowi co zakochał sie w Keirze knightly (czy jak tam to sie pisze)
hugh był the best. ale fajna też była historia z Liamem Neesonem i tym rudowłosym chłopcem.
hej:) będę bardzo oryginalna, bo według mnie Grant w tym filmie jakos strasznie nie zaimponował, natomiast według mnie najlepszą postacią był...podstarzały zakręcony rockman -Bill Nighy( mam nadzieje ze nie zrobiłam ort.)po prostu wymiatał i ten mały też był świetny ale rockman wymiatał z różnymi akcjami np. z tym graniem na gitarce nago;P wesołe to było:D gdyby nie ta postać ten film nie byłby taki swietny, pozdrawiam:)
watek premiera jest mhmhmhmh ;) Hugh i jego zgrabniutki tleczek kiedy tanczy przy oknie.....ciacho ;-) poza tym caly film jest suuuuuuuuuuper wiec ciezko wybrac ulubiona postac lub watek
Bill Nighy jako Billy Mock - BEZKONKURENCYJNA REWELACJA :)) Xwłaszcza tekst nt. narkotyków :)) "...dostaniecie je za darmo" :)) LOL ...i teledysk z mikołajami... niepowtarzalny :))
Zdecydowanie Bill Nighy jako Billy Mock rządzi!;-) Poza tym Alan Rickman jako Harry i Laura Linney jako Sarah też mi się podobali.
Podobała mi się postać Hugh Granta jako premiera oraz wątek portugalki i pisarza. Fajna była też postać odgrywana przez Rowana Atkinsona. ;)
Hah, zdecydowanie dla mnie najlepsza była: Laura Linney. Uwielbiam tę aktorkę za jej wrodzony wdzięk.
A Aktor? Liam Neeson. Na drugim miejscu Grant (i jego taniec), dalej Rickman (przez sympatię trzeci).
Bill Nighy jako Billy Mock i Alan Rickman jako Harry. Liam Neeson też był świetny. Kurcze, chyba nie umiem wybrać jednej postaci ;)
najbardziej mi się podobał Alan Rickman (jego mina w scenie z pakowaniem prezentu po prostu bezcenna), ale świetnie zagrała Emma Thompson, Hugh Grant, Liam Neeson, Bill Nighy i Colin Firth.