To właśnie miłość

Love Actually
2003
7,5 269 tys. ocen
7,5 10 1 269016
7,4 60 krytyków
To właśnie miłość
powrót do forum filmu To właśnie miłość

pewnie juz ktoś o to pytał ale patrząc na ilość tematów odechciewa mi się szukać więc pytam jeszcze raz. Jaki tytuł ma piosenka, która leci w zwiastunie na końcu ( i nie chodzi mi o śpiew Hugh Granta ;-P ) bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję!! pozdrawiam! P.S. filmu jeszcze nie oglądałam ale baaaaardzo bym chciała. mam nadzieje, że będzie warto :)

użytkownik usunięty
herka312

To jest "Neverlasting love" na pewno, i chyba w wykonaniu Natalie Cole ;).

tak myślałam, ale to nie o tą piosenke mi chodzi... sprawdziłam i to nie jest ta... na filmwebie leci pod koniec zwiastuna... tak jest taki urywek w kościele chyba jak poubierani na bialo to śpiewają i to właśnie o tą piosenke mi chodzi.... proszę o pomoc!

herka312

z resztą każda piosenka w zwiastunie mi się podoba... :) a tam nie sa ubrane calkiem na bialo tylko mają czarne spodnie (to taki szczegół... ;-) )

użytkownik usunięty
herka312

No niestety, jestem na 100% pewna, że to ta piosenka :D. Śpiewają "This will be an everlasting love".

ok sprawdzam drugi raz i z tego co napisałaś to tam jest właśnie "this will be" i teraz wpisalam troche inaczej i znalazlo troche tych piosenek ściągnę i sprawdz :) dzieki!

użytkownik usunięty
herka312

Za pierwszym razem trochę Cię zmyliłam, tytuł brzmi właściwie "this will be", "everlasting love" było w tytule w nawiasie. Napisałam ten drugi, bo te słowa piosenki najbardziej się rzucały w oczy (tzn najbardziej było słychać ;)).

no kurcze znowu ściągnęłam taką piosenkę i to znowu nie ta (tylko ta sama co ściągnęłam wcześniej).... ;(

tak to ta!! w wykonaniu Natalie Cole jest zupelnie inna!! dlatego myslalam ze to nie ta piosenka!! Dzieki wielkie i sorki za kłopot!! a może znasz tytuły innych piosenek z tego zwiastunu??? :) jeśli tak to prosze napisz je!! dzieki wielkie jeszcze raz :)))))) pozdrawiam pa!