PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99390}

To właśnie miłość

Love Actually
2003
7,5 269 tys. ocen
7,5 10 1 268714
7,4 60 krytyków
To właśnie miłość
powrót do forum filmu To właśnie miłość

(niestety ważne sprawy wyciągnęły mnie z kina)po której starsznie żałowałem że nie dam rady oglądnąć do końca,wszystkim znajomym polecałem ten film i nie mogłem się doczekać kiedy zobacze co się stało z bohaterami-aż nastał dzień w którym dorwałem kasete i dooglądałem do końca-aż nie chce wyrażać jak bardzo się rozczarowałem i jaki miałem żal do twórców filmu o takie cukierkowe zakończenie,ten dzieciak był tragiczny,liam też znajduje claudie schiffer(no jeszcze jemu wybacze),a co z wątkiem adoratora keiry?-nic!!po prostu nic!koleś pogodził się z faktem że nigdy nie będzie mu dane znaleźć się u jej boku ale zamiast usunąć się młodej parze z drogi i zapomnieć o keirze on przyczepił się jak gówno do statku i mówi płyniemy!nie no tego nie mogłem darować!! w ogóle wszystkie wątki mogłyby być niezłe ale wydaje mi się że twórcy za szybko film skończyli-po prostu czegoś mi brakowało.jednak jeden wątek bardzo mi się podobał-mianowicie colina firtha-gdyby wszystkie były takie....6/10

ocenił(a) film na 10
LORD_MANIAK

Jak coś to adorator Keiry nie przyczepił się do jej związku, chciał tylko jakby oczyścić się wewnętrze i wyznać co naprawdę do niej czuje, w ten sposób godząc się, że nigdy z nią nie będzie. Pozdro.

ocenił(a) film na 10
LORD_MANIAK

Adorator miał na imię Mark i wydaje mi się, że na jego przykładzie można zobaczyć jak wygląda prawdziwy przyjaciel i ten wątek podobał mi się bardzo, zresztą tak jak i inne. Cukierkowe zakończenie? A czy jest ktoś na tym świecie, kto nie chciałby, żeby jego miłość po wielu wzlotach i upadkach nie kończyła się happy endem? Po to są komedie romantyczne, żeby mimo wszystko wierzyć w szczęśliwe zakończenia...