Tokijska Policja Gore

Tōkyō Zankoku Keisatsu
2008
5,6 2,0 tys. ocen
5,6 10 1 2030
8,0 4 krytyków
Tokijska Policja Gore
powrót do forum filmu Tokijska Policja Gore

???

ocenił(a) film na 3

To ma być horror?? Oglądałem przed chwilą zwiastun i to mi przypomina bardziej jakąś "niedorobioną" komedie niż horror:/ Jak dla mnie zapowiada się totalna klapa, mimo że uwielbiam filmy gore.

ocenił(a) film na 5
djkrecik1

trochę dystansu, chłopie

ocenił(a) film na 6
djkrecik1

No właśnie się popisałeś, odrazu widac jak "uwielbiasz" gore...

djkrecik1

Poza tym, niech nie ważą się oceniać osoby co widziały tylko trailer.

ocenił(a) film na 3
djkrecik1

A Wy potraficie czytać ze zrozumieniem??;> co napisałem? że "zapowiada się totalna klapa" a nie, że jest to totalna klapa:| a chyba przypuszczenia a stwierdzenie faktów to duża różnica, ale widocznie dla niektórych to niekoniecznie.

ocenił(a) film na 6
djkrecik1

Nieistotne, popisałeś się wiedzą na emat gatunku, który uwielbiasz, obojetnie czy mówiąc o tym że jest klapą, albo że się zapowiada na klapę. Truth hurts...

ocenił(a) film na 3
Froot

hehe^^ niech Ci będzie;-) każdy ma swój tok rozumowania:)

ocenił(a) film na 3
djkrecik1

dopiero co oglądnąłem film i muszę niestety powiedzieć, że ... miałem racje:( Film przypomina bardziej komedie niż horror:/ A jedynym plusem filmu jest dosyć duża liczba krwawych scen. Filmu ogólnie nie polecam, chyba, żeby się pośmiać(choć to tylko moje zdanie)

ocenił(a) film na 6
djkrecik1

No po to ten film jest. On nie ma budzić grozy co najwyżej obrzydzenie. Chodzi o to żeby przegięcie z krwią, flakami i czym tam jeszcze było tak ogromne,zeby wywołać aż śmiech. No bo kto poważnie obejrzy scenę, w której z twarzy kolesiowi przez kilka minut z rany ciętej leci taka fontanna krwi, że kilkoma mopami tego by nie uprzątnęli. To jest film czysto 4fun :D Jak podoba się np. Machine Girl, Oneechanbara, Sexual Parasite, to ten film też się spodoba. Nic tylko usiąść z kumplami przy browarach i puścić w tle żeby się pośmiać czego to znowu japońce nie wymyśliły :D

Froot

Jestem fanem horrorów i gore, ale te efekty są tak denne, że aż się rzygać chce, ale nie z obrzydzenia tylko z zażenowania. Ten film byłby dobry, gdyby ta tryskająca krew była prawdziwa, a ona wygląda jak ketchup z przeceny w Biedronce.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

keczup taki rozwodniony ?

Tak, i w dodatku przeterminowany.