$826,789,089 - tyle film zarobił w kinach na całym świecie> można wiele powiedzieć o Bay'u i o najnowszych transach i dobrego i złego ale to że Bay potrafi zarabiać potężną kasę to chyba nikt mu tego nie odmówi. Tym bardziej że budżet wyniósł 200 mln.
Nie rozumiem niektórych użytkowników podchodzących do tego filmu :/ Ja spodziewałem się czystej akcji, wybuchów, pościgów, walki, efektów. Dostałem za dużo i film jednak nie spodobał mi się. ( wyjaśniałem już to kiedyś na forum Transów ) To że film jest Komerchą to wcale mi nie przeszkadza bo po to został przez Baya nakręcony ! Czy ktokolwiek z was chciał zobaczyć w tym widowisku głęboką analizę bohaterów, przejmujące role, miłość, zdradę ewentualnie inne ludzkie uczucia ??? Ludzie film jest zrobiony w stylu popcornowym dla widza popcornowego. I tak należy go odebrać.
i co z tego ,ze tyle zarobil ten film i tak pozostanie w pamieci jako przecietny.ps czysta komercja
Ja tam się cieszę że tak nisko upadłem.
Trzeba się czasem skurwić żeby życie nie było monotonne.
To,że film tyle zarobił i wciąż jeszcze zarabia,a dzięki dvd i blu-ray zarobi jeszcze sporo to ewidentny przykład na to,że są jeszcze ludzie na świecie którzy rozumieją magię kina i wiedzą po co kino powstało.
dlaczego kazdy kto skrytukuje ten film zostaje jakos z miejsca zjechany ???!! nie rozumiem tego !??!?! ludzie kazdy moze miec zdania takie jakie chce i jezli powodem waszych wypowiedzi jest jedynie zjechanie innej osoby to walnijcie sie w ŁEB !!!
Zrozumcie ze najwiekszym błędem tego filmu nie jest to ze brak tu wygórowanych emocji i ambicji polaczonych z zawiłą fabułą !!!!!
Nie boli mnie to ze film ten jest kontynuowany z nastawieniem na MAKS KASA !! niech bedzie wiedzieli ze moga na tym zarobic bo jedynka byla naprawde calkiem fajnie zrobiona !! wiedzieli ze wystarczy napisac Transformers 2 i film zarobi $826,789,089 a nawet wiecej i wiecej ! !
chodzi o to ze producenci i rezyser poszli po najnizszej linii oporu tak jak to tylko mozliwe !!
Pomysl na fabule kontynuacji jest po prostu skopany !!! jedynka miala pomysl !! dziadek naukowiec , pierwszy samochod, niedostepna dziewczyna cokolwiek banaly ale jednak . A 2 ??!! poczatek filmu : łał mam kawalek sześcianu w bluzie OMG !! ;| W OGOLE M.Fox ktora jest piekna i w ogole w pierwsej czesci jakos jest przedstawiana subtelniej .. w 2 wypnie tylek w pierwszej scenie ,,,, walana jej retusz w co 2 scenie .... do tego blyszczyk na usta i jedzie z koksem scena za scene non top ... - to serio nie jest potrzebne !!!!!
Sorry no ale ten film jest poniżej oczekiwań !!!! poszli na totalną łatwizne olewajac calkowicie fanow !! a to ze zarobia mieli zapewnione sukcesem i opinia po Transformers 1 .
Powiem jeszcze raz nie boli mnie to ze film jest robiony dla kasy , nie ma glebszej prawdy czy jakiegokolwiek glebszego gowna !! boli mnie to ze dialogi i cala reszte nie liczac efektow specjalnych zostaly zrobione na jedna wielka papke i tyle !! boli mnie to ze wydajac pienidze na bilet do kina liczylem na odrobine wiecej jak chociaz w 1 .. heh i boli mnie to ze tylu ludzi broni film ktry w gruncie rzeczy zostal skopany przez rezyserow sponsorow producentow !!!! zastanowcie sie i przestanie jechac ludzi ktorym sie to nie podoba !
"dlaczego kazdy kto skrytukuje ten film zostaje jakos z miejsca zjechany ??
?!! nie rozumiem tego !??!?! ludzie kazdy moze miec zdania takie jakie chce
i jezli powodem waszych wypowiedzi jest jedynie zjechanie innej osoby to
walnijcie sie w ŁEB !!!"
dlaczego kazdy kto lubi ten film zostaje jakos z miejsca zjechany ???!! nie
rozumiem tego !??!?! ludzie kazdy moze miec zdania takie jakie chce i
jezeli powodem waszych wypowiedzi jest jedynie zjechanie innej osoby to
walnijcie sie w ŁEB !!!