witam wszystkich!!!
na poczatek pare slow o filmie...wg mnie jest naprawde fenomenalny dawno nie ogladalam tak dobrego filmu, efekty specjalne zarabiste, gra aktorska nieczego sobie, no moze procz Megan Fox, ale u niej tak naprawde nie podobalo sie to ze caly casz wygladala (zwracajac uwage na warunki) niemalze nieskazitelnie, ale ogolnie bardzo fajnie. Czesc druga zawierala duzo wiecej humoeuniz pierwsza i to tez mi sie podobalo:) podobal mi sie rowniez sposob w jaki zostala przedstawiona wiez miedzy Samem a Bumblebee...!!! Na ogromny plus moim zdaniem zasluguje sciezka dzwiekowa!!! Choc bardzo chwale ta czesc to nie powiem ktora jest lepsza: pierwsza czy druga. Napewno nie wywarla na mnie takiego wrazenia jak jedynka co nie umiejsza jednak jej wartosci i jakosci. Moim zdaniem Bay odwalil ze spielbergem kawal dobrej roboty... No i te efekty!!!:D:D:D
a teraz kilka slow do swego rodzaju pseudo krytykow filmowych...niesamowicie dziwia mnie takie oceny typu 1/10, czy nieudolny syf albo jedna wielka pomylka,no sorry ale jesli decydujesz sie na jakis film to wiesz o czym on jest i mozesz sie czegos spodziewac po nim! Skoro lubi sie filmy Sci-Fi to jak mozna dac jakiemus 1 na 10?!?!?! A jesli sie nie lubi takich filmow no to nalezy wykazac inicjatywe zanim sie pojdzie na taki film do kina i dowiedziec sie o nim czegos niz pozniej wypisywac takie pierdoły na blogach i obrazac jednoczesnie tych ludzi ktorzy sie tym filmem zachwycaja!!!