PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181346
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

10/10 super!!

ocenił(a) film na 10

Jestem świeżo po seansie i moge stwierdzić ,że film był zajebisty!!! do szescianu :D bałam sie , że bedzie gorszy niz pierwsza czesc ale nie :D
Polecam jak najbardziej wybrac sie do kina i go zobaczyc :) ani na chwile nie oderwałam sie od ekranu przez 2 i pół godziny. Film swietny super animacje no i aktorzy :)

POLECAM!!!

Snicers

Tak, tak, tak! w pełni sie z Toba zgadzam, film był wypasiony. Można zobaczyć coś pieknego! Jesli ktos tak jak ja kocha dobre efekty, to pokocha ten film :)

Snicers

arcydzieło do sześcianu. Podpisuję sie pod tym rękami i nogami.
Cudny film

Snicers

Dzieci jakim prawem macie czelność nazywać cokolwiek arcydziełem skoro podniecacie się transami??? jesteście do niczego żegnam imbecyle...

ocenił(a) film na 10
toslaw81

PO pierwsze nie oceniaj mnie i nie wyzywaj po tym jak dałam 10 pkt. za ten film kazdy ma prawo do swojego zdania jak sie z nami nie zgadzasz do wypad stąd a nie wyzywaj nas ;/
P.S nie wiem jak inni ale ja dzieckiem nie jestem.

toslaw81

to znowu Ty frajerze? co to w ogole za gryps? "transy" nikt Cie tu nie zapraszał... Ten temat jest zamkniety dla Ciebie, twórz sobie swoje, bezsensowne... zreszta T tu nie pasujesz, masz za wysokie IQ

ocenił(a) film na 7
toslaw81

tosław ty pierdolony geju dla kogoś arcydziełem jest film w którym nic się nie dzieje i tylko gadają a dla niektórych coś takiego jak Transformers i tego nie zmienisz kurwa jacy pojebani ludzie żyją na tym świecie zero tolerancji...

ocenił(a) film na 10
Snicers

Popieram, 10/10 za wszystko:) Absolutne arcydzieło w swojej klasie:)

Snicers

To żegnaj imbecylu. Słoma Cie spomiędzy napisanych liter wystaje. Zgadzam się film 10/10 już dwa razy na nim byłem w kinie;)

ocenił(a) film na 10
rekoj

Ja byłem 3 i w nast tygodni (Urlop) idę jeszcze raz:D

ocenił(a) film na 8
Dorikin

10/10 oczywiście ;)

jeżeli ktoś ma inne zdanie to niech pisze w innych tematach ("żal" itd...) i udziela na forum z romansami.

ocenił(a) film na 10
Snicers

Zgadzam się film jest naprawdę świetny i trzeba go zobaczyc w kinie aby się o tym przekonac... ^^ polecam każdemu, a Ci co go nie doceniają to chyba nie wiedzą co to dobra rozrywka ale co prawda każdy ma swoje zdanie i to szanuję... pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 10
edaa1

To jest najlepsza rozrywka jaka dano mi było zobaczyć. Genialny film a Ci
którzy go krytykują to chyba seanse pomylili:/

użytkownik usunięty
Snicers

FILM GENIALNY!

Zapraszam do mojego wątku na podobną dyskusje [taki mały spamik xd]

ocenił(a) film na 10
Snicers

1000/10
FILM KTÓRY ZOBACZE JESZCZE MILION RAZY :D
TYLKO DLA FANÓW TRANSFORMERSÓW :D
POLECAM :D

Snicers

niestety tylko 6/10 zawiodłem się
roboty zajebiste
ale czy teraz w każdym filmie musi być motyw "the chosen one"?
do tego zamiast technicznego sf było w tym za dużo fantasy

ocenił(a) film na 8
Snicers

Coż moge powiedziec wlasnie wrocilem z seansu i jestem naprawde wielce zaskoczony, plusow filmy naprawde nie sposob wymienic a minusy hmmm mi w sumie tylko nie podobala sie scena jak Optimus Pirme wyskoczyl z samolotu i otworzyly mu sie spadochrony jak dla mnie to bylo takie troche dziwne, no ale dobra moze tylko sie czepiam. Ofc 10/10 i pozdrawiam wszystkich fanow zarowno serialu jak i filmu :)

ocenił(a) film na 9
gumis1412

Świeżo po seansie i stwierdzam, że 10/10 można dać z czystym sumieniem ;)
2 i pół godziny siedziałam z otwarta buzią wpatrując się z niecierpliwością w ekran kina.
Film po prostu mnie oczarował! Z resztą tak samo jak pierwsza część!
Transformers to Cuuuudooo!

ocenił(a) film na 10
Hanko

Bylem dzisiaj drugi raz.
Drugi raz film wgniata w fotel ;D

gumis1412

czepiasz się, optimus prime nie wyskoczył ponieważ trupy nie skaczą, tylko został wyrzucony
a spadochrony musiały być, bo jak by to wyglądało gdyby prime spierdolił się z samolotu jak worek kartofli

ocenił(a) film na 10
Snicers

10/10 film wgniata w fotel rewelacja porządne kino akcji!!!!!!!!!!!!!!!
a co do ciebie toslaw81 twoja matka musiała zjeść dużo śniegu żeby urodzić takiego bałwana!!!

ocenił(a) film na 1
davidow1987

Po prostu DNO TOTALNE !!!!
Fabuła beznadziejna, efekty specjalne to przerost formy nad treścią !!!

ocenił(a) film na 6
lexusls

10/10?....Hell no! Nawet jedynka nie zasługuje w tej kategorii na 10/10, jak dla mnie 7/10, a TF1 8/10 może nawet 8,5/10 bo ma to 'coś', a druga część kompletnie utraciła ten klimat.....

peesem

no troszkę klimatu zabrakło ale i tak wymiata:D

ocenił(a) film na 10
kokon303

film tak wypasiony, że po pierwszym razie po wyjściu z kina byłem już w 100% pewien, że obejrzę go jeszcze raz. teraz jestem już po dwóch razach i zastanawiam się nad trzecim, tylko kaski brak... film jest genialny, arcydzieło, brak mi słów. 100/10 najlepszy film jaki w zyciu widzialem

ocenił(a) film na 2
miler_git

Prosze,powiedzcie że żartujecie z tymi 10/10 i arcydziełami na które pójdziecie X razy...

ocenił(a) film na 1
Snicers

Ile masz lat,8?9?10?Jak jarasz sie takim gównem to kim musisz być ty....

ocenił(a) film na 6
antyszwab2

jak dla mnie film spox
tylko tu było wiecej śmiechu niż akcji
co chwila cała sala sie śmiała
a to przypadkiem miał byc film akcji
;)