Ludzie jak wy w ogóle możecie tak mówić, ja oceniam transformers na 10 jest to najlepszy film jaki w życiu widziałem,-super efekty specjalne,fajna fabuła itp.
Właśnie skończyłem oglądać i powiem że jestem zadowolony:)
10/10
Ps:Moim zdaniem Avatar może być lepszy pod względem efektów specjalnych:)
Nie wygląda to na prowokacje więc powiem tylko że 10/10 to ocena oznaczająca "Arcydzieło" odpowiedz Mi i Sobie na jedno proste pytanie: "czy Transformers 2 to arcydzieło?".
''Nie wygląda to na prowokacje więc powiem tylko że 10/10 to ocena oznaczająca "Arcydzieło"''
Wg FW i może Ciebie to arcydzieło(ocena 10/10), może on ma inne kryteria? Może u niego słowo ''Arcydzieło'' jest zaniżone?
Ja np w dupie mam ogólną punktację FW i oceniam nie patrząc czy 8 to bdb itd.
Dobra to teraz mi powiedz co w tym filmie jest takiego wspaniałego ze zasługuje na tak zaszczytny tytuł hmm? No powiedz bo może czegoś nie zauważyłem. przecież ten film nawet nie stał obok arcydzieła.
Dla mnie nie ma filmu który mógłby być arcydziełem :). Każdy film ma jakieś błędy itd, czyli nie jest idealny. O to czemu jest arcydziełem zapytaj kolegę który założył ten temat :)
No jego własnie pytałem (to widać po tym jak jest umiejscowiony mój post) ale miło ze podzieliłeś się z nami swoim zdaniem na ten temat. ALe tak sobie myślę bo powiedziałeś ze każdy ma błędy... Ale czy arcydzieło musi być absolutnie idealne?
Szczerze zazdroszczę, bo jeśli to rzeczywiście najlepszy film jaki widziałeś, to masz jeszcze wiele prawdziwych filmowych emocji przed sobą ;)
Dokładnie :-) Możesz zobaczyć jeszcze tyle wspaniałych filmów. Normalnie twój umysł to czysta karta jeśli chodzi o filmy, niektórzy reżyserzy by za to zabili :-)
9/10 Arcydziełem nie jest, widziałem lepsze. Ale efekty specjalne i dżwiękowe rewelka.
Też uważam że 10/10 i powiedz mi w takim razie jakich filmów nie widziałem że tak myślę? Tylko nie wymieniaj nudnych dramatów ani obyczajowych bo od razu je przełączam na jakąś komedię i tu nawet ich nie oceniam bo pewnie dostałyby 1-3/10
Oceniam 10/10 bo efekty zapierają dech w piersiach,i roboty zagrały rzeczywiście dobrze w tym filmie,ale ludzka część aktorów hmmm. Można by tu było się posprzeczać.A wyobrazcie sobie teraz Transformers jako mocne kino akcji,jako totalna rozpierduchę,nie mówię że tego nie było ale gdyby takie sceny zastąpiły te cukierkowe sceny,które zrobiły z tego dzieła film dla nastolatków, to by dopiero ten film kładł na łopatki.I ci pieprzeni rodzice Sama czy oni musieli cały czas za nim ganiać,toż to już denerwuje,moim zdaniem powinni dostać mały epizodzik i papa a tak robi się film familijny.
moze najlepszy jaki w zyciu widzialam to nie jest ale jeden z lepszych swietne efekty i druga czesc bardziej mi sie podobala nawet nie wiem czemu xD