PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181336
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

/Film "Transformers: Revenge of the Fallen" został nominowany w trzech kategoriach 23-go rozdania nagród "Kids' Choice Awards"; Gala wręczenia nagród odbędzie się 27 marca 2010.

#1 Favorite Movie (Ulubiony Film)

"Transformers: Revenge of the Fallen"
"Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel"
"The Twilight Saga's New Moon"
"X-Men Origins: Wolverine"

#2 Best Favorite Actress (Najlepsza Ulubiona Aktorka)

Megan Fox
Sandra Bullock
Miley Cyrus
Zoe Saldana

#3 Best Favorite Actor (Najlepszy Ulubiony Aktor)

Shia LaBeouf
Zac Efron
Taylor Lautner
Tyler Perry

ocenił(a) film na 3
Mauricio_Esposito

ooooooooo na równi z Gwiazdkami Wielkiego D. oraz z filmami pokroju Alvin2 i Zmierzch2. Jak "lol de$k0r0l $wit@śnie :-* lol". Czemu mnie to nie dziwi? :-D aha bo to "Kids Choice Awards"

Nie wiem co tam robi Sandra ale potraktuje ją jako rodzynka w cieście.

szczepan600

@ szczepan600/

/piszesz tak, jakby dzieci nie mogły mieć swoich ulubionych filmów, aktorów itp., i nie mogły ich nagradzać, a ta nagroda była niczym... /naprawdę Cię nie rozumiem... /kpij sobie dalej, kiedyś zginiesz od własnego jadu...

ocenił(a) film na 3
Mauricio_Esposito

Nie śmieje się z dzieci a z filmu. Ludzie tu piszą ze "10/10, arcydzieło itp.) a max co może wygrać to nagrodę którą wybierają dzieciaki. Swoją drogą to wybrały nawet niezgorsza (jak na dzieci). Tylko zastanawiam się nad Sandrą bo w sumie nie przypominam sobie czy robiła ostatnio coś za co mogła by zdobyć przychylności "młodych widzów". A z ciekawości bo może wiesz lepiej. Tu głosuja tylko dzieci czy nastolatki też?

szczepan600

@ szczepan600/

"Nie śmieje się z dzieci a z filmu."

/myślę, że z filmu jak i z dzieci, zwłaszcza z tych, którzy oglądają Disney Channel oraz z dziewczyn, które lubią "Zmierzch".

"Ludzie tu piszą ze "10/10, arcydzieło itp.) a max co może wygrać to nagrodę którą wybierają dzieciaki."

/może nie wiesz, "TF:ROTF", to film PG13 na podstawie bajki i komiksu, z grupą docelową 10-18 lat (zwłaszcza z męskiej grupy), więc to "max" co może według Ciebie dostać, to spełnienie założonego celu przez autorów filmu.

"Tu głosuja tylko dzieci czy nastolatki też?"

/wszyscy niepełnoletni, prawdopodobnie w większości widzowie stacji Nickelodeon.

/co do Sandry, to nie wiem za jaki film jest nominowana...

ocenił(a) film na 3
Mauricio_Esposito

PG13.. od 10 lat? Brawo, widzę że dajesz mi pokaz myślenia. I dobrze że wiesz co miałem na myśli pisząc MOJE słowa. Myślę że autorzy mieli większe ambicje niż nagroda dziecięcego programu. Wiesz w ogóle PG13 było pierwszym błędem tego filmu. Komiks i kreskówkę znam, i wiem ze mogło być lepiej.