Filmowi temu dałem 5/10 czyli w pełni zasłuzona ocenę.
Posiada duzo błędow, niescisłości, i głupot, ale i tak można się na nim fajnie bawić. Lekka przyjemna rozrywka dla młodszego widza. Oczywiście starszy kinoman tez będzie się na nim bawił.
Niestety film jest gorszy od części pierwszej , ale to już taka przypadłość "holiłuckich" produkcji.
Można by stwierdzić że jest typowo popcornowym filmem, i oprocz efektownych scen nie wnosi nic. Spotkałem się rownież ze stwierdzeniami żę jest "głupkowaty" i posiada "durne i słabe koemdiowe sceny".
No i niestety po części zgadzam sie z tymi opiniami. Wielu filweb'owiczów uskarża sie na haos w filmie. To również zauważyłem. Jest większy niz w części pierwszej, moze ma nacelu nadać dynamiki scenom, ale moim skromnym zdaniem podnosi tylko zamieszanie i niektorym osobom przeszkadza w ogladaniu filmu.
Nie mam tu zamiaru besztac czy też wychwalac tego filmu pod nie biosa ani dawać mu(a ni też każdemu innemu) 10/10, bo to nie fotka.peel.
Nad ocenom zastanawiałem się długo i doszedłem do wniosku zę zasługuje na 5/10. Jest to dobra ocena. A wszystkich zachęcam do obejzenia tego filmu, i mam nadzieję ze każdy kto lubi kino fantastyczne będzie się na nim dobrze bawić, bo ten film własnie dla czystej rozrywki został zrobiony.
Pozdrawiam! raven69