PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181343
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Naprawdę taki dobry jest ten film?

CupOfCoffee

Tak. Powiem więcej...lepszy ;p Poszedłem na ten film po to, żeby efekty wizualne i dźwiękowe wgniotły mnie w fotel. Tak też się stało. Nic dodać...nic ująć.

ocenił(a) film na 9
CupOfCoffee

Wg mnie, bez dwoch zdan. Osobiscie wlepilem 10/10, jednak licze sie z tym, ze wielu moze nie podzielac mojej opinii. Bay zrealizowal moje najskrytsze pragnienia co do tego filmu :)

ocenił(a) film na 5
CupOfCoffee

Jest ok, ale nie aż tak dobry. Niedługo ocena spadnie.

ocenił(a) film na 7
CupOfCoffee

Jedynka jest 3 razy lepsza więc ta średnia spadnie gdzieś w okolice 7 albo 6 nawet

ocenił(a) film na 9
JaRoM

Jak juz cos to spadnie w okolice 8. Na bank tak nisko nie upadnie. Za bardzo sie ludziom ten film podobal. Wystarczy sie rozjrzec po twarzach ludzi, gdy wychodza z kina...

Shagohad

No cóż, na seansie na którym ja byłem - wielu wychodzących twarzy nie widziałem bo wychodzili po ciemku - w czasie seansu, trzymałem się resztką sił fotela aby nie wyjść z nimi, bo po jakiejś godzinie oglądania film był już straszliwie męczącą sieczką, oglądam wiele filmów i dawno nie trafiłem na film przy którym chciałoby się uciec z kina....

ocenił(a) film na 10
marokrak

To na dziwnym seansie byłeś ponieważ na żadnym seansie moim, moich
znajomych czy rodziny nikt nie wychodził w czasie filmu. A po filmie wielu
ludzi miało "banana" na twarzy:)

Dorikin

Nie wiem czy na dziwnym - był premierowy, kino pełne, może po prostu trafiłem na salę gdzie większość publiczności miała >12 lat

ocenił(a) film na 10
marokrak

to chyba tak jak wszyscy;]wiec sie nie zamartwiaj ;)

ocenił(a) film na 8
JaRoM

jedynka? niestety nie wytrwałem na jedynce do końca filmu jak oglądałem na chacie na dvd, nuda straszna, specjalnie oglądnąłem pierwsza część żeby iść na dwójkę. Po oglądnięciu pierwszej części szedłem do kina z nadzieją że będzie dwójka ciekawsza, i sie nie zawiodłem, 5 razy lepsza od jedynki. 8/10

ocenił(a) film na 6
CupOfCoffee

Hmmm...sadze,ze ocena jest narazie tak wysoka,poniewaz oceniaja to ludzie,ktorzy film ogladali w kinie,a nie na kompie.Na seansie dzwiek,akcja i efekty specjalne stanowily fundament filmu.Kiedy juz film trafi do neta,masa ludzi sciagnie ten film,ogladnie na monitorze 17' i glosnikach 2:1 po czym zapyta nas,czym sie tak podniecamy i wystawi 3/10.

ocenił(a) film na 10
CupOfCoffee

Ocena i tak jest zaniżona bo film śmiało zasłużył na ocene conajmniej 9+ :)

ocenił(a) film na 7
Seki_MUFC

Film strasznie efekciarski, i pod tym względem był zrobiony rewelacyjnie,
ale za dużo tu było ckliwych momentów, których nie było aż tyle w jedynce.
Za dużo tu tego bohaterstwa w amerykańskim wydaniu, no i ten wątek miłosny też jakiś lichy :)
Tak czy siak, dobrze się bawiłam więc mocna ósemka.

ocenił(a) film na 6
CupOfCoffee

Jesli chcesz w filmie
- duzo efektow
- duzo akcji
- troche humoru (mi sie on nie podobal)
- itp ;)
to smialo idz na niego, jesli oczekujesz glebokiej fabuly, itp to sobie podaruj go