PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181356
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Może Unicron? Bo na bank Megatron powróci. Więc co dalej?

ocenił(a) film na 6
RollOut

Doszedłem do wniosku, że póki co autoboty wygrywają nie dlatego, że mają przewagę (sam Optimus Prime, nawet w zbroi ze szczątków Jetfire'a wszystkich sam nie wytłucze), ale dlatego że ludzie stoją jednak po ich stronie. Nie chodzi mi tu nawet siłę ognia, ale o ich zaangażowanie i chęć walki.
Wydaje mi się, że w trójce albo stanie się coś, że ludzie odwrócą się od autobotów na dobre, albo wręcz ktoś stanie po stronie decepticonów (to by dało pole manewru dla powermastersów, czyli hybryd człowieka z transformerem).
Albo, tak jak sugerujesz, będziemy mieli naszego zjadacza planet na karku. Chociaż jakoś wątpię, by dlali radę to jakoś rozegrać zwyczajnie z technicznej strony...

Pozdrawiam, a Soundwave i tak na nas patrzy tam z góry ;o)

użytkownik usunięty
badboyfriend

na unicrona nie ma szans (bay jest na to za cienki ;)) ogladaliscie independence day? no to tam są takie fajne krążowniki ufoków i każdy ma średnice okolo 10 km (wielkosc manhattanu) ale to nic w porównaniu z tym skąd owe krążowniki pochodzą czyli - statek matka (mieścil setki takich krążowników) już macie mniej więcej ten obraz i teraz pomnóżcie to jeszcze razy dziesięć i macie unicrona :)

wolal bym jakąś podróż w poszukiwaniu nowego cybertronu (bay musial by sie niezle wysilic) a tak kolejna jadka na ziemii? nuda, no, thanks...

ocenił(a) film na 10

Hmmm... Dyskutowałbym czy Bay jest za cienki na Unicorna...

ocenił(a) film na 3
badboyfriend

Może tym, że już nie będzie robił trójki?

użytkownik usunięty
RollOut

Rówie dobry mógłby być film który przedstawia historie transformersów. Czyli jak powstał Cybertron, iskra, pierwsi transformersi ...

RollOut

Albo po prost przenieść część akcji na cybertron, bo na Ziemi deceptikony nie mają już chyba czego szukac.

ocenił(a) film na 10
arczi25

Podejrzewam że Decepci pod wodzą Megatrona wrócą na Ziemię szukając zemsty
na Optimusie i pozostałych Autobotach (No i na Samie of course) a wtedy
ludzie się od nich odwrócą myśląc ze to wina Autobotów. Czyli motyw którym
usprawiedliwał działanie Galloway.
Tak przynajmniej ja myślę...

ocenił(a) film na 10
RollOut

a ja mowie ze cybertron bo po co po raz trzeci krecic podobna napierdalane
:d

ocenił(a) film na 10
RollOut

Byłem na filmie dzień po premierze i chętnie obejrzał bym jeszcze raz ale no brak funduszy.ale film jest the beast te efekty speecjalne muzyka i jeszcze ta Megan .....10/10|||||||||

A co do tematu to czy ten taki Decepticon który był w kosmosie i tam dawał namiary np na odłamek Allsparka albo o tym gdzie jest Sam, to nie był przypadkiem ten Unicorrn

ocenił(a) film na 10
lukasz_3518

Nieee... To był Soundwave:)