PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181343
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

skoncz ta masturbacje,bo pusty smiech mnie ogarnia....znalazl sie znawca i koneser (trudne słowo).... zwykła szmira za grube muliony ktore mogliby oddac dzieciom w afryce ....

no właśnie znalazł się znawca, który uważa że najlepiej zna się na filmach i gustach innych, a Ty ile tych dolarów dałeś dziecią w afryce???

arczi25

taaaaak??????????????to kurwa prosze napisz mi ktory twoim zdaniem film uwazasz za super.no prosze czekam hahahahahaha ciekawe co to za hit.dawaj go tu kurwa to zaraz go zjedziemy,no czekam kurwa dawaj.

użytkownik usunięty
lukaslukaslukas210

ADHD masz dzieciaku ? lukaszku z toba to nawet dyskusji nie ma bo widac ze jestes niedorobem jakims.... obejrzys sobie np lot nad kukulczym gniazdem.... nie zrozumiesz w nim nic .... i bedziesz spokojnie mogl potyrac ten film :)

użytkownik usunięty
arczi25

arczi pisze sie dzieciom a nie dziecią :/

pisze się skończ nie skoncz, śmiech nie smiech, znalazł nie znalazl, miliony nie muliony, które nie ktore, oddać nie oddac...

użytkownik usunięty
arczi25

to az boli jaki tepy jestes.... ale co poradzic.... ogladaj te swoje transformersy, czytaj pudelka i sluchaj dody

ocenił(a) film na 8

Mam pytanie. Dlaczego od razu obrażasz użytkowników?? kręci Cię to??

ocenił(a) film na 7
MK24

Pewni użytkownicy mają przez to kisiel w majtkach. Cóż poradzisz, taki świat.

po prostu nie włączył sobie polskich znaków!

No to zaczynamy. Lot nad kukułczym gniazdem, człowieku z dupy na ziemie żeś spadł??? Co to za porównanie, przecież to dwa zupełnie inne obrazy. Lot nad kukułczym gniazdem to nie jest letnie kino rozrywkowe. To ciężki film przy którym napewno sie nie zrelaksujesz. Sam jestś kretynem skoro zrobiłeś takie zestawienie.

arczi25

Ja "Lotem nad kukułczym gniazdem" w formie literackiej byłem zafascynowany, a na filmie wynudziłem się jak cholera - za to na pierwszej części transformersów bawiłem się świetnie, a teraz zastanawiam się czy nie pójść na drugą część.

hornet

w tym filmie tylko podobalo mi sie jak duze koty zaatakowaly ludzi w zoo,poniewaz lubie lwy,itp.film jak na tamte czasy ok ale w tel byl juz ze 20 razy,mnie procz trotf podobal sie piraci z karaibow,oczywiscie kwestia gustu.

ocenił(a) film na 10

Skoro mam być takim znawcą i koneserem jak Ty to wole w ogóle się na niczym
nie znać...

ocenił(a) film na 10
Dorikin

Oczywiście to było do założyciela tematu:)

użytkownik usunięty
Dorikin

tylko potwierdzasz arczi jak nieogarniety jestes.... zastanow sie czy byles w kinie na letnim kinie rozrywkowym czy na arcydziele :)...no chyba ze obce ci jest znaczenie tego slowa....ja zrobilem zestawienie nie odnosnie gatunkow tylko odnosnie wlasnie arcydziel....ale widze ze twoj poziom jest lichy i nie zamierzam wiecej dyskutowac

użytkownik usunięty

"letnim filmie rozrywkowym" powinno byc oczywiscie:)

To miło, czyli że Ty po tym filme oczekiwałeś arcydzieła, ale go nie dostałeś to nazwałeś go szmirą. Wiesz między szmirą a arcydziełem jest jeszcze spory środek w którym mieści się letnie kino rozrywkowe.

użytkownik usunięty
arczi25

całe dnie siedzisz na filmwebie?:D no widzisz....sam przyznales ze jednak nie arcydzieło....a w temacie bylo wlasnie arcydzieło.... szmira to jest dla mnie, bo nie lubie takich filmow, ale przeciez nikomu nie bronie ogladac i mowic ze dobre...tylko nie piszcie ze ganiajace sie roboty to arcydzieło :)

ocenił(a) film na 10

co za typ hehehehehehehheehhehehehehhehehheehhehehehehhehehehehehehehehehheheheheheheheheh eheheheheh

macleod1987

Idąc do kina spodziewałem się letniego kina rozrywkowego, jak to tam ujęliście. A obejżałem żmudną, robioną na siłę historyjkę. Ten film zawdzięcza twórcom jedynie budżet. Co począć.