I co mi jeszcze misiu napiszesz? Jak zwymyślasz? Nie masz argumentów, nie potrafisz dyskutować. Obruszasz się gdy ktoś cię skrytykuje i od razu walisz ad personam. Smutnym i sfrustrowanym musisz być chłopcem. ;)
A ty jaką pustą, tępą musisz być szmatą skoro brak ci przeglądu sytuacji i dopi** się do mnie skoro ja tylko broniłem się na post tego pajaca nie wywołując tej dyskusji w taki sposób. Widocznie uwielbiasz jak ludzie po tobie jadą, ja NIE. Mamusia pomaga ci takie zdania formułować ? Myślę, ze to za mądre dla ciebie słownictwo.
Brak mi... przeglądu sytuacji? Ów przegląd gdzieś się nabywa? ;)
Nie dociera do twojej pustej łepetyny, że jesteś największym chamem i prostakiem w tym temacie. Możliwe nawet że jednym z większych chamów i prostaczków na tym portalu. Na ironię i delikatną krytykę reagujesz histerycznie i od razu lecisz z mordą. Nie tolerujesz gdy ktoś się z tobą nie zgadza.
Powiedz mi chłopcze jak wyglądają twoje relacje z rówieśnikami? Gdy któryś się z tobą nie zgadza to tupiesz nóżką i klniesz? Nie, oczywiście że nie. Gdybyś się tak zachował to najpewniej byś w ryło zarobił. Pozostaje ci internet - tutaj możesz po każdym jechać bezkarnie. ;)
Typowe dziecię z kompleksami. Niewychowane, butne, wiodące smutne i nieciekawe życie... Słowem, cały ty.
Nie muszę cię znać aby wiedzieć z kim mam do czynienia. Jesteście, nastoletnie losu ofiary do bólu przewidywalni. Czytać posty jednego to tak jak czytać posty wszystkich pozostałych. ;)
Wielki dorosły :o No tak, gry od 18 lat są stworzone dla dzieci, jasne. Dobijają mnie ludzi tak ograniczeni. Gry nie definiują tego, czy ktoś jest dorosły, czy nie.
Po beznadziejnej pierwszej części zaryzykowałem, nie wiedzieć czemu, zajrzeć na dwójkę. No i zawstydziłem się. To gorsze niż nieporozumienie ale niższej oceny nie ma - 1/10 !!!