Nie oglądałem pierwszej części, więc nie wszystko zrozumiałem z tej
drugiej:
- Jak nazywają się te bliźniaki?
- Który z tych Deceptikonów to Skorpinox? Nie widziałem żadnego skorpo-
podobnego transformersa jak oglądałem film.
Mogę ci jedynie odpowiedzieć na pierwsze pytanie - bliźniaki w pierwszej części nie występują, więc ich imiona nie są znane. :-)
"Jak nazywają się te bliźniaki?"/
Skids (zielony) i Mudflap (czerwony), ale w filmie (w drugiej części, w pierwszej ich nie ma) chyba nie są podane ich imiona...
"Który z tych Deceptikonów to Skorpinox? Nie widziałem żadnego skorpo-
podobnego transformersa jak oglądałem film."/
w pierwszej części, Scorpinox walczy z żołnierzami na pustyni w Katarze, w drugiej części pojawia się na chwilę podczas bitwy na pustyni, wyskakuje z ziemi na Jetfire'a (stary robot z brodą i laską) i zostaje zabity - ta scena pokazana jest w teaser trailer (02:15) w 1 minucie i 33 sekundzie...
O widze że tu taki ekspert a nie chce nam udzielic informacji o rozmnarzaniu trasformersów
Kolejna osoba, która nie umie oglądać filmów, a potem ma głupie pytania... Był pokazany Cybertron ? Był pokazany Starscream trzymający umierające płody z powodu braku energonu ? W czym tkwi problem ?
Cybertron nie był pokazany. Jedynie statek Decepticonów na jakimś księzycu (prawdopodobnie Saturna).
Gdybyście uważnie oglądali to wszystko było by jasne ;] W drugiej części bliźniaki mówią do siebie po imionach w niektórych momentach. ;]
Dudee - mam do Ciebie takie pytanie , po co wydawałeś kasę na bilet do kina na ten film, skoro już przed premierą byłeś negatywnie nastawiony? a może oglądałeś wersję cam, albo po prostu nie oglądałeś? :]
Wybieram odpowiedz C :) Ja mam alergie na filmy pana Baja. Jedynke oglądałem, ale nie ma takiej siły, która by mnie zmusiła żeby oglądac ją drugi raz. Wszystko mnie w takich filmach denerwuje.