He he aleś ty dowciapny ..... jak masz napisać debilizm to się następnym razem wstrzymaj.
A ile mogl kosztowac?
Na nieoficjalnej stronie jest informacja ze 230mln Euro ale to gowno prawda co nie?
ja słyszałem, że budżet filmu szacowano na 200 mln. dolarów, ale Michael Bay zrobił podstawową wersję za mniej, 190-kilka mln. dolarów, a to co zostało przeznaczyli na ulepszenie bodajże efektów CGI... ale pewności nie mam, tak czy inaczej budżet filmu to ok 200 mln. dolarów.
150 mln. kosztowała pierwsza część "Transformer", druga miała mieć większy budżet... więc albo w gazecie mówili o pierwszej części, albo się pomylili...
tak ma on okolo 200mln i co zabawne terminator tez tyle ma ale co oni zrobili z ta kwota w terminatorze haahahahaha bo nie widac tego na ekranie nobo chyba te rozmowy nie byly az tak drogie,transformers rewelacja efekty a terminator.....hmmm niech pomysle tak jak z polska polityka dajesz kase a tu kasa znika jebane zlodzieje.kurwy moj ojciec ciezko pracowal przez takie kurwy i co dostal....smierc.