"to dno dla dzieci" jak to trafnie ująłeś wnet będzie w top 100 filmwebu i to mnie najbardziej boli :/
Wady:
-scenariusz 1/10
-aktorstwo 2/10
-fabuła 2/10
-logika 2/10
-głupota 2/10
-wszystko 2/10
Plusy:
+efekty... 9/10
Ogółem: 3+/10
ale tu chodzi,ze głupota 10/10 to fajna głupota,a 1/10 to niefajna,no,ale ta ma 2/10
Ale wy pierdolicie ludzie...aż się tego nie chce czytać i po jaką cholerę zakładasz kolejny temat zamiast dopisać się do setek innych w którym takie oszołomy próbują zwrócić na siebie uwagę.
"..żeby tacy popierdoleńcy jak Ty, dostali po raz kolejny sraczkę i szansę zwrócenia na siebie uwagi."
Wow, stylizacja wypowiedzi, na ćwoka z podstawówki nawet mi się udała:)
"Ale wy pierdolicie ludzie...aż się tego nie chce czytać i po jaką cholerę zakładasz kolejny temat zamiast dopisać się do setek innych w którym takie oszołomy próbują zwrócić na siebie uwagę."
Mała prezentacja fana TF2 ;D
Slagoroku, ten film nie znajdzie się w TOP 100, chyba, że jakiś troll postanowi założyć spółkę z innymi wynudzonymi dziciakam i zakładając mase kont podwyższać temu badziewiu ocenę.
Bo te metalowe roboty sie tak leją i jest tak fajosko.....
Gdyby to gówno miało jakąś fabułe z tymi efektami,a tak to dno dla dzieci!
Michael Bay = Stupid Gay
I łacina! Kolega mnie zaskakuje. Lingwista, krytyk filmowy, kulturalny i to wszystko w jednym.
Ale,to nie obraza,bo skąd możesz wiedzieć,że kupa nie jest dla mnie fajna...???
I w kilku postach pisze...WOW
Taki elokwentny i błyskotliwy miłośnik (prawdopodobny) kupy, nie jest w stanie mnie obrazić.
"Ale kupa to piękna rzecz"
Czyli jednak film ci się podobał, skoro nazywasz go gównem.
Dzięki za każdą kolejną odpowiedz. Każda z nich utwierdza mnie w przekonaniu kto tu jest "Stupid Gay".
Człowiek jak zaczyna myśleć (w sposób jaki prezentujesz) to staje się niebezpieczny.