TEN FILM TO PRZYKŁAD ZIDIOCENIA HOLLYWOODZKICH PRODUKCJI. EFEKT GONI EFEKT, ALE OPRÓCZ TEGO WSZYSTKO INNE NA POZIOMIE OPOWIASTKI DLA DZIECI. W DODATKU TAKICH KTÓRE NIE GRZESZĄ INTELIGENCJĄ... KOŃCÓWKA FILMU JEST TAK PRZECIĄGNIĘTA I NACIĄGNIĘTA, ŻE AŻ ŻAL D... ŚCISKA!
efekt goni efekt??????a co ty zes kurwa myslal ze film bedzie o przyrodzie czy o czym????z gory wiadomo ze bedzie to film o robotach i rozpierdolu,ja tego chcialem i to dostalem.
aha jeszcze jedno,mowisz ze dno???ale to dno zarobilo juz ponad 600mln,jakim cudem???dno typu terminator4 moze tylko pomarzyc o takiej kwocie,jak by bylo takie dno to by sie powtorzyla sytuacja jak z watchman,2 dni ogromna frekwencja a pozniej totalna klapa,bo ludzie zobaczyli i przekazali innym jaka to bieda,a ten film niezle musieli chwalic skoro w 5 dni zarobil jedyne 200mln,i takie twoje zdanie sie nie liczy tylko jakosc filmu odzwierciedla ilosc zarobionej kasy,skoro gniot to skad ta kasa?????chyba z naszej kieszeni no nie??
i terminator 4 to tak aj trotf film o identycznym koszcie produkcji a mianowicie 200mln,powtarzam identycznym,to dlaczego trotf wprost zmiazdzyl konkurencje????moim zdaniem dlatego ze jest dnem hahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahah
Wyniki nie świadczą o poziomie filmu. Filmy dobre często mają bardzo kiepską frekwencję w kinie... więc tymi 600 mln to sobie możesz przekonywać kolegów z piaskownicy buhahahahahahahahahahahaha
aha wyniki nie swiadcza ????a co niby swiadczy????i podaj mi prosze te niby dobre twoim zdaniem filmy,tak super gniot i totalne dno,ale ludzie wlasnie na totalne dno leca tlumami do kina.teraz ludzie wola ogladac smieci typu trotf niz dobre filmy hahahaha bo jebne hahahahahhaha
dobry film to taki który się chętnie ogląda po raz n-ty 5-10 lat po premierze.
transformersy to film który się ogląda dla efektów i dla niczego poza nimi.
kolega już ci odpowiedział... dobry film, to taki który możesz oglądać kilka razy, nie nudzi cię... ma sprawną fabułę, jest logiczny i z chęcią się do niego wraca po latach... przykładów znam w setkach - część z nich znajdziesz w moich ulubionych; a z tych ostatnich sci-fiction które oglądałem to STAR TREK był całkiem niezły
ludzie wolą dodę, feel, stachursky'ego i britney spears, ale ich dobra sprzedaż nie świadczy to o tym że są one dobre... ja wolę tori amos, u2, keane, i dianę krall :)
dane box office to dane sprzedaży, a nie badania popularności... gdyby je przeprowadzono, nagle mogłoby się okazać - że film mimo że jest popularny w sensie wyboru, nie spodobał się połowie widzów
ale mnie on nie nudzi jak ciebie i jest dobry a co do tych piosenkarzy to sie w pelni zgadzam.beznadzieja doda itp.
Te 600mln swiadczy tylko o tym ze film sie dobrze sprzedal i tyle. Kolega porownal to do dody i innych wykonawcos i mial racje. Tak samo bylo w hh. Mezo, libery, owale i inne sprzedali duzo plyt ale czy byla to dobra muzyka? I jak sam widzisz teraz praktycznie ich nie ma na scenie ;] Widac odrazu ze jestes strasznie podniecony filmem i gotow jestes zabic kazdego kto nazywa TF2 dnem.
Musisz zauważyć, że na Terminatora 4 nie poszli rodzice z małymi dziećmi, a to spora liczba widzów = kasa.