PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181346
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

HAHAH SKAD SIE WZIOL W FILMIE TEN DOWODCA Z JEDYNKI SKORO Z TEJ BAZY NIKT NIE PRZEZYL OPROCZ TYCH CO WALCZYLI Z SKORPINOXEM???DZIWNE PRZECIEZ BLACKOUT JA ROZWALIL I NIKT NIBY JEJ NIE PRZEZYL.TO DOPIERO BLAD.

ocenił(a) film na 10
LOPLOPLOPLOPL

BYC MOZE NIE ZAROBIL DUZO W JEDYNCE TO POPROSIL BAYA O 2 CZESZ.TEN BEZ NAMYSLU GO WSKRZESIL SKORO JUZ I TAK WSKRZESIL A NAWET ZDUBLOWAL ROBOTY.HAHAHAHA

ocenił(a) film na 8
LOPLOPLOPLOPL

dla mnie sie nie klei ze w jednej scenie Sam upada w Egipcie i ma zesmażoną dłoń a chwilkę później ma już na niej bandaż i ma go do końca filmu...

ocenił(a) film na 6
setsuna_meyo

a to dlatego ze miał wypadek, samochodowy chyba i nosił bandaż

ocenił(a) film na 8
_GHOST_

nie, zaden wypadek. To bylo kiedy przeniesli sie do Egiptu z tym starym robotem-odrzutowcem i upadl na reke i bylo pokazane jakby mu sie skora smazyla, chwilke pozniej juz mial czysciutki bandazyk.

ocenił(a) film na 10
setsuna_meyo

to dlatego ze byly z nim auta :P a jak wiadomow kazdym aucie musi byc apteczka pierszej pomocy :D

ocenił(a) film na 5
_GHOST_

i do tego ze przez 30min biegnal z foxowna najpierw w bluzach/kurtkach, pozniej z nimi w rekach a na kocnu nagle slad po nich zaginal (po kurtkach/bluzach)
moze sie czepiam ale skupiliby sie ci tworcy bo ten film ma wiele takich niesmacznych wpadek

użytkownik usunięty
Bella_Luna

Jeżeli chodzi o ubranie to Megan też całkiem czyste spodnie miała i sama też jakoś specjalnie po brudzona nie była.

użytkownik usunięty
LOPLOPLOPLOPL

Dokładnie dziwne. W ogóle jest bardzo wiele błędów tak jak z tym gościem i bandażem. Jak zobaczyłem że w przeciągu kilku sekund zrobiła mu taki opatrunek to śmiać mi się chciało. Skąd ten bandaż wzieła ?

ocenił(a) film na 10

TAK W TYM FILMIE TO JEST TEGO DUUUZO,ALE TEN DOWODCA TO JAKIS ZART,PRZECIEZ NIBY ZGINAL A TU NAGLE JEST.I TO ZASRANE WOJSKO W JEDYNCE MNIE WKURZYLO BO MI ROZWALILI MOJE DECEPTY NO ALE TERZ???NIE MAM SLOW.TROJKE W RAMACH PRZEPROSIN POWINNI ZACZAC OD ZNISZCZENIA WOJSKA ALE NAPEWNO TAK NIE BEDZIE,KTOS Z NAS POWINIEN PISAC DO TEGO SCENARIUSZ.

ocenił(a) film na 6

chwila żle wytłumaczyłem, miałem na myśli mi o to że mial wypadek aktor który go gra i musial wziąć udział w zdjęciach w bandażu sorry:)

użytkownik usunięty
_GHOST_

Tak, wiemy o tym. Ale to co zrobili w filmie z tą reką to ...

ocenił(a) film na 8
_GHOST_

tego nie wiedzialam :] nie sledze historii filmu a jedynie widzialam film i dziele sie spostrzezeniami.

w sasiednim watku, gdzie userzy chyba socza sobie do gardel jest dyskusja o poziomie humory w filmie. Co Wy o tym sadzicie? Mnie porazilo to ze to film gdzie rodzice przychodza z dzieciakami a jest masa scen zoofilnych [w tym bzykajace sie co chwilke pieski i robocik na nodze glwnej bohaterki]. Ponizej krytyki.

ocenił(a) film na 10
setsuna_meyo

NO WLASNIE JAK JA BYLEM BYLO DUZO DZIECI A TU TAKIE COS???PO HUJ TO WOGULE BYLO BEZNADZIEJA ZE SIE ZYGAC CHCE,POMIMO TYCH BEZNADZIEI FILM ABSOLUTNIE SUPER.

użytkownik usunięty
LOPLOPLOPLOPL

Tak dzieci nie chodźcie do kina na takie filmy bo się zgorszycie ...

LOPLOPLOPLOPL

Nie wiem, czy mówimy o tym samym dowódcy - to on przeżył wtedy z bazy. W dalszej części filmu widzieliśmy go jeszcze.

ocenił(a) film na 10
Angelo

sory ale nie przezyl,przeciez bylo wyraznie powiedziane ze nikt nie przezyl,poza oddzialem walczacym ze skorpinoxem.

LOPLOPLOPLOPL

Mówimy o tym łysym pułkowniku, tak ? Wiem, że było powiedziane, że nikt nie przeżył.

ocenił(a) film na 10
Angelo

tak dokladnie onim skad sie wziol w 2 czesci skoro w 1 zginol hahahah

ocenił(a) film na 10
LOPLOPLOPLOPL

skad on sie"wziol skoro zginol"? noo,tez mnie to zastanawia. hahaha.
...
....
......

ocenił(a) film na 10
ekwi

przepraszam cie wzial ogulnie to mialem z polskiego 5 serio tylko teraz piszac na kompie dopiero sie ucze bo mam go okolo 2 mies pozdro.

LOPLOPLOPLOPL

A, no to jeżeli o nim, to on występuje dalej w I części, więc wniosek z tego, iż nie zginął w bazie.

ocenił(a) film na 10
Angelo

coty gadasz on jest tylko na poczatku filmu jak te kable probuje pzreciac i to wszystko napewno go niema

LOPLOPLOPLOPL

Może jednak to nie ten. Ale przewiń sobie I część do ok. 35/36 minuty i zobacz czy to nie jest ten sam, to w bazie. Może tylko podobny.

ocenił(a) film na 10
LOPLOPLOPLOPL

Panie Kolego, sięgnij sobie do słownika i zobacz jak się pisze WZIĄŁ a potem może zabierz się do krytyki. Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
LOPLOPLOPLOPL

temat dyskusji fajny, ale czytanie dysortografa czy onnego dyzmóżdża, który nie umie korzystać ze słownika już mnie męczy...
ogulnie
wogule
wzioł
i cała masa dowodów na brak inteligencji piszącego. Napisanie posta w 5min dłuższym czasie a ze sprawdzaniem problematycznych słów z pewnością podniosłoby poziom dyskusji. Ale niestety chamstwa piszącego nie zniweluje. Słowniki ortograficzne milczą na temat wulgaryzmu na "k"...

ocenił(a) film na 10
setsuna_meyo

panie kolego przepraszam za te jedna literke i juz ladnie i kulturalnie przepraszalem jakos 1 h temu ale jak widac to nie wystarczylo no to moze bukiet kwiatow w ramach przeprosin ci wyslac panie nauczycielu tylko prosze o adres

ocenił(a) film na 10
LOPLOPLOPLOPL

aha przepraszam ze kropki nie wstawilem w ostatnim poscie hahahahahhahahahahahahahhahaha

ocenił(a) film na 10
LOPLOPLOPLOPL

"bledow cymbale,przeprosilem ladnie predzej ale jak ci sie nie spodobalo to spierdalaj. "

I to byłoby a tyle:) niestety ludzi z takim poziomem inteligencji nie powinno tutaj być.

LOPLOPLOPLOPL

dowódca z bazy z cześci pierwszej to "pułkownik Sharp", który zginął w bazie, grany przez Glen'a Morshower'a... natomiast w części drugiej ten sam aktor gra rolę "generała Glen'a Morshower'a",

jeśli dobrze zwróciliście uwagę imię i nazwisko aktora jest takie samo jak filmowe... gdybyście śledzili uważnie powstawanie filmu, wiedzielibyście, że Michael Bay'a w rozmowie z Glen'em zaproponował mu występ uznając, że się na daje na taką osobę a jego nazwisko brzmi bardzo wojskowo...

ocenił(a) film na 10
Mauricio_Esposito

nadaje się nadaje się:) przecież niekoniecznie musiał zginąć;) :D przetrwał, wyczołgał się a potem juz jak po maśle - tacy bohaterowie regenerują się w filmach w 5 minut;) Sam przebiegł z Mikaelą 10 km, jak maratończycy i nic im nie było...:D ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
LOPLOPLOPLOPL

Oj rodzice chyba Cię nie kochają bo kultury to Cię nie nauczyli. A rób sobie błędy, przedrzeźniaj się. Ale nie bluźnij. Pamiętaj że oprócz gimnazjalitów których jest tu na pęczki to są i na pewno młodsze dzieci. Pisze na laptopie od niedawna i jakoś błędów nie robie. A ty mówisz że piszesz na klawiaturze od 2 miesięcy. Kilka klawiszy chyba wypadło. Chcesz się przedrzeźniać to rób to z głową.

ocenił(a) film na 8
bubster89

Kolega na pewno zapomniał się iż jest na forum uczęszczanym przez większe grono użytkowników niż jego komputerek. Mam nadzieję drogi kolego iż rodzice kiedyś zwrócą uwagę jakim słownictwem się posługujesz, żeby nie był chyba każdemu zdarza się użyć wulgarnego zwrotu ale ty przeginasz i to na max-a. Ale cóż, nie mnie ciebie osądzać. Co do tego dowódcy, to jest ten sam aktor, ale zupełnie inni bohaterowie. Po za tym film jest dobry, chociaż pierwsza część moim zdaniem była lepsza :)

ocenił(a) film na 8
Dinedal

Czy na tym forum są jacyś modowie....? Już dawno powinni tego delikwenta zbanować...

ocenił(a) film na 10
MCK30

hehe..nie, czemu, dobrze mu idzie:D wkracza na wyższy wymiar!:D

ocenił(a) film na 8
LOPLOPLOPLOPL

jesteś żałosny. mam nadzieję że wyrośniesz z tego. powinieneś sie przenieś na jakiegoś czata i tam się uzewnętrzniać