Ktos moze mi wyjasnic skad on sie wzial i z jakich robotow sie skladal bo w filmie nagle przyjechalo pare koparek i z nich zlozyl sie robot... wogole tego watku nie kapuje tak jak tego gdzie ten fallen byl w czasie transformers 1...wogole film dobry ale duzo niscislosci jest... np czemu sam nie ozywil okruchem Optimusa tylko jetfire'a?
Na tym tam czymś, gdzie decepticony miały wikt. I tam siedział do czegoś przyczepiony. A czemu wtedy nie zaatakowali prime'a, dobre pytanie.
Przeciez ozywil Optimusa O.o Jetfire żył sam z siebie tylko był w muzeum lotnictwa i zginął za Optimusa oddajac mu czesci.
Jeżeli masz dużo pytań na ten temat nieścisłości w filmie, to zapraszam do tego tematu, już wcześniej poruszyłam ten problem ;D
http://www.filmweb.pl/topic/1164790/Ciekawostka+dla+ciekawskich.html
Devastator wg mnie powstał po części z robotów które ożywiły megatrona, a poczęści z przybyłych na ziemie tuż przed walką na pustyni. Widzieliśmy że był tam plac pudowy więc protoformy czy jak tam się one nazywazją "zeskanowały" maszyny budowlane i dlatego wyglądały jak koparki, tak mi się wydaje przynajmniej bo w filmie tego nie pokazaali.