PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181405
5,1 38 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Nie oglądać, chyba jesteśmy sami, pada od miesiąca, wysiadło oświetlenie i nie można czytać, wysiadła kablówka/satelita/maszty tv naziemnej ziszczył huragan,internet i komputer też, działa tylko telewizor i DVD i jedynym film który da si odtoworzyć to Transformers; Zemsta upadłych. Chociaż nie gwarantuje , że po seansie tego"dzieła" nie dopadnie nas jeszcze wieksza depresja.

ocenił(a) film na 8
KrisLsd

chyba cię pogieło ;)

ocenił(a) film na 6
KrisLsd

Dno to moze nie, ale to slabawa produkcja. Jedna rzecza ktora ratuje ten film, to super animacja i grafika. Scenariusz natomiast jest kompletynm idiotyzmem.

KrisLsd

Niestety bardzo słaba. Nie dziwię się, że tak nisko oceniłeś. Pierwsza część była interesująca, miała w miarę fabułę. W drugiej części twórcy skupili się na efektach i zapomnieli, że film powinien mieć fabułę, minimalną, ale powinien ją mieć. Szukałem odprężającego filmu na upalny dzień, a dostałem ciągnące się "spaghetti" i czekałem, kiedy nadejdą napisy końcowe. Może 3 część uratuje honor sequela.

ocenił(a) film na 1
Leszes

Jedynkę dało się oglądnąć i nie można było się spodziewać się nic innego. A jeśli oglądając część drugą czeka się tylko, aby doczekać do napisów końcowych, to nie świadczy najlepiej o filmie.trzecia część nie może być głupsza, chociaż kto wie.