PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181346
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Do fanów

ocenił(a) film na 8

ja mam też "pytania" ale i również sugestie xp chce wiedzieć co o tym myślicie.

1. w 1 walka wyglądała mniej więcej tak - Megatron klepie Optimusa, a ten z kolei bierze to dzielnie na klate. w 2 natomiast jedzie go jak chce (nie licząc końcówki-może się zagapił xp) wyzywając przy okazji ob kupy złomu itp.

[ moja teoria - troche go poturbował w 1 lecąc, i obijając go o budynki, i w 2 był "zaprotezowany" częściami innych po allsparkowym zgonie, ale to chyba nie wytłumaczenie? powinien dalej kosić :) ]

2. ta ostatnia walka - PrimeJet vs Fallen wydawała mi się "niedorobiona" graficznie, może to brak czasu

[ więc...uważam iż film robiony z takim nakładem i zamachem nie może być niedopracowany, a autorzy Bay itp nie dali by do kina niedokończonego filmu, ewentualnie przenieśliby premiere. Może chodziło o coś w stylu "kurz syf itp" więc mniej widać... ]

3. i 3 głupie XP ale wheelie jak każdy transformer powinien mieć broń, mimo, że był zwiadowcą (skoro odkurzacz i mikrofalówka miały to on też powinien no :)

JAKIE JEST WASZE ZDANIE?
(do fanów...nie chce czytać postów w stylu "dziecko ma rozkmine o tym prostackim filmie -.-")