Ale podobnie jak Transformers Zemsta Upadłych to narzekaliście na Piraci z Karaibów Skrzynia Umarlaka. Ze fabuła bez sensu, ze same efekty i wogole. A film dobił do 1 mld dolarów Box Office na swiecie ;)
no wiesz, chłopaki sie przygotowują do roli surowych krytyków filmowych i praktykuja na filmwebie, dajmy im szanse ;d
Ja się nie wypowiadam odnośnie krytyki innych bo nie ma takich słów które mogły by to określić. Film bomba i mojego zdania nic nie zmieni a ludzie praktykanci poćwiczcie w domu w wordpad'dzie i będzie cacy.Krytyk krytykiem ale wymieniać jakieś błędy jak by się było jakimś wielkim reżyserem no omg! Swój swojego może oceniać ale nie zwykły zjadacz chleba który robi halo mimo że mało kmini.
Może te wasze błedy były zamierzeniem scenarzystów i samego reżysera a to że film sie Wam nie podoba to mówię ćwiczcie w wordzie a nie pokazujcie że wiecie coś na temat czegoś a tak naprawdę to choo..... wielki i szelki.
Cofnijcie się do czasów komiksów Transformers i do kreskówek to zobaczycie że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Panie Bay świetna robota dla scenarzystów rzecz jasna też duże brawa!
Ja się za takowego krytyka nie podaje. Dla mnie film był super. Z chęcią obejrzę go jeszcze paręnaście razy.
Po prostu film bomba.
Przy pierwszej części było tak samo , pełno recenzji negatywnych i kłótni jaki ten film dziecinny i bajkowy i wogóle beznadziejny.Po dwóch latach sporo ludzi mówi że jedynka jest genialna , tak samo będzie przy premierze trójki będą mówić że dwójka jest super
a moim zdaniem pierwsza czesc jak i druga są na równym poziomie ale nie mam zamiaru się kłócić
pozdrawiam
dokladnie, ja wiedzialem na co ide do kina i nie narzekam, na filmwebie tez nie placze po topikach ze mi sie nie podobalo. Jak wyjdzie dvdrip to bede ogladal co chwila chyba ;d
Ja tam też nie rozumiem osób, które wymagają ukrytego przekazu lub drugiego dna od filmu, który powstał na podstawie kreskówki o robotach. Film ten kreśli inny tor kina (nie sztuka, lecz rozrywka) niż ten, którego są wyznawcami. Spełnia on oczekiwania tych, którzy na niego czekają (co widać po komentarzach),a nie podoba się osobom, które z góry zakładały, że film będzie do niczego.
Dokładnie jest tak jak mówisz też wiem na co poszedłem i jestem zadowolony a do reszty pseudo krytyków stfu and look my cap!
Pytanie z innej beczki:
Wiecie może jakiej muzyki użyto dla Bumblebee? np: Sam jadący ze wścibską koleżanką która dostaje łupnia od Bumblebee. Jaka wtedy została użyta muzyka?
Wiem że na początku filmu została użyta: Ponter Sisters - I'm So Excited
Proszę o szybkie re ; P