Film jest bardzo dobry byłem na nim w kinie i mi i mojemu kumplowi sie bardzo podobal , 1 czesc tez ogladalem ale co do 2 owiele byla by lepsza jakby Bey nie dał tego lamusa tego doradcy prezydenta moim zdaniem wszystkie sceny z nim były do Dupy tylko 2 jak dostal liścia od Lenoxa i w tej samej scenie jak była ta akcja ze spadochronem tylko ta była najlepsza w jego wykonaniu
NIe wiem czy podzielacie moje zdanie, że film by był o wiele lepszy jakby Lenox z generałem dowodzili wszystkim Autoboty miały by wolną reke i wiecej było by ich w filmie A jak to powiedział Epps ''Naprawdę nie lubię tego gościa To DUPEK''
Czy ja wiem mi to akurat nie przeszkadzało ale uważam że oby dwie części są nie do pobicia rewelacja :)
wes kurwa z tymi znakami interpunkcyjnymi no kolejny wkurzaja mie juz tacy ludzie pisze jak chcem i nikt nie bedzie mi mowil jak mam pisac
rozumiem iszanuje to domino2000_92 wiesz ja to jestem przyzwyczajony do pisania takiego przez gadu dzieki i tez sie trzym cieplo a ty BoLLek10 jak nie masz cos wniesienia do tematu to kurwa nie pisz co ze ty jestes molem ksiazkowym to nie musisz kurwa pisac do innych zeby czytali ksiazek pisze jak chcem i tyle dla mnie film jest bardzo dobry tylko przez tego typa traci chcialem sie dowiedziec czy tez inni tak uwazaja a jak nie to zeby napisali co im przeszkadza
Dlaczego obrzucasz wszystkich gównem i jednocześnie mieszasz z błotem? Nie możesz pisać tak, jak Tobie się podoba, bo to, co napiszesz nie zawsze będzie tolerowane przez innych - trochę szacunku do drugiej osoby, przecież po drugiej stronie siedzi ktoś z krwi i kości, a Ty od razu do niego z kurwami.
Film był dobry i tyle w temacie wystarczy powiedzieć, zupełnie niepotrzebnie pisać więcej i się przegadywać.
Rozumiem ziomek ale to po 1 on zaczął także wies ja bym nic na niego nie pisał jak by napisał coś związane z tematem a nie tutaj o czymś innym
Jeżeli nie wiecie o co mi chodzi z tym doradcą prezydenta Dyrektor Galowey chyba tak sie nazywał nie wiem jak to sie pisze więc sory jak popełniłem błąd o to chodzi że przy pierwszej jego scenie rozmowa z optimusem już wszystko zdradził Deceptikonom gdzie jest Kawałek Allsparka i gdzie leży Megatron bo tak to by się troche pomęczyli i możliwe że przez to była by walka deceptikonów z autobotami no i też uważam że za dużo było zaprezentowanej armii USA
Taaa tyle tych scen z ludzmi. Gdyby nie ten koles to dialogi w filmi sprowadzaly by sie do:
-Sam uciekaj
-Musze to zrobic ty uciekaj
-Nie pojde z toba
-Ok
-Kocham cie
-Ja cie tez
NO i co z tego jak sama nazwa filmu mówi Transformers film o robotach a nie o ludziach moim zdaniem pewnie go napierali, żeby było więcej armi USA
Film dla matołów jak długo można oglądać chodzące klocki lego i lampy.
Trzeba mieć dziury w mózgu żeby wymyślić takie gówno.