hmmm, to znowu Ty?
Boję się, że po oglądnięciu "Transformers 2" Shia Labeouf stał się nagle Twoim wzorem do naśladowania, panem i władcą całego Twojego życia i że chcesz sobie zrobić dokładnie takie same tatuaże i w tych samych miejscach co on?
I pewnie dobrze by było także mieć dziewczynę wyglądającą jak Megane Fox?
Chociaż mam nadzieję że się pomyliłem pisząc zdania powyżej, to wolę się upewnić.
A nawet jeśli to co?? Zazdrościsz mu tego?? Jego idolem niech nawet będzie Donald Tusk, to jego wybór, jego sprawa.
Jasne, że jego sprawa, toć nikt mu tego nie zabroni. Ale nie uważasz, że coś jest nie tak, gdy ktoś chcę na siłę się upodobnić do kogoś innego poprzez chociażby tatuaże, kolczyki, ubiór,fryzurę itp itd?
Przepraszam, gdzie wyczytałeś, że on chce się do niego upodobnić ty baranie ?...
Po prostu jest ciekawy ile ma tatuaży bo jest jego fanem. Ja pier.... co za pół mózg.
A gdzie napisałem, że jest tak na 100%? Widzę, że tradycyjnie już wjeżdżasz na ludzi, nawet nie przeczytawszy ich wypowiedzi do końca. Przytoczyć Ci moje słowa z posta powyżej?:
>Chociaż mam nadzieję że się pomyliłem pisząc zdania powyżej, to wolę się upewnić.
Wyraźnie powiedziałem, że "mam nadzieję ŻE SIĘ POMYLIŁEM". A tytuł wątku został tak sformułowany, że mimo wszystko, moje pierwsze skojarzenie to była chęć autora do upodobnienia się do Shii. Jeśli się rzeczywiście pomyliłem, to chwała mu za to.
@RhineHorn
ps. Jak zawsze tak samo zaczynasz rozmowę, może kiedyś to zmienisz, gdyż będziesz tak samo traktowany przez ludzi jak Ty sam ich traktujesz.
Skąd wiesz, że na siłę ;). Mało jest osób które chcą wyglądać jak jakaś gwiazda? może on też chce^^
;) Ale być sobą, mieć własne zdanie i trochę oleju w głowie jest w dzisiejszych czasach bezcenne. I tego mu życzę
Ale szukacie porblemów. jak chce mieć tatuaż, to prosze bardzo. Poczytaj pudelka, tam na pewno znajdziesz!
Upodobnij sie do swojego Sama. Podobno ma male pracie wiec jak masz za duzego proponuje pniak, toporek i jazda.
@FOX_09
małe sprostowanie: nie miałem zamiaru na Ciebie wjeżdżać w żaden sposób, a widzę że w sumie niechcący to zrobiłem. Więc wybacz.
(Na swoje usprawiedliwienie, napiszę tylko, że pisząc powyższego posta, cały czas miałem w pamięci jak wcześniej w innych dyskusjach broniłeś Shii Labeouf'a - a robiłeś to tak zaciekle, że pierwszym moim skojarzeniem, było iż stawiasz go sobie za jakiś wzor/idola czy coś w tym stylu). Tak więc sorry jeszcze raz.
Wybaczam Tobie hehe. Ale nadal się nie dowiedziałem ile on ma tatuaży i gdzie, Jak możecie mi powiedzieć to czekam bo mnie to interesuję.
PONAWIAM
Wybaczam Tobie hehe. Ale nadal się nie dowiedziałem ile on ma tatuaży i gdzie, Jak możecie mi powiedzieć to czekam bo mnie to interesuję.
ZEJDŹ MI Z DROGI DZIECKO NEO - TWOJE WYPOWIEDZI SĄ TAK PŁYTKIE JAK CHODNIK.
WIĘC PYTAM SIĘ INTELIGENTNYM LUDZIOM CO POTRAFIĄ ODPOWIADAĆ NA PYTANIE.
Ma delfinka na lewym pośladku i serce z imieniem JOHN tuż pod pępkiem. Teraz już wiesz leci do salonu i zamów wzory :-P
@FOX_09
ehhhhhh, Twoje wypowiedzi jednak są niewiele lepsze od moich, chociaż ja przynajmniej miałem odwagę przeprosić, gdy już ochłonąłem, a Ty pewnie tego nie zrobisz...
Odpowiedź na Twoje pytanie, brzmi: www.google.com i shia+labeouf+tattoo
I na pierwszej stronie znajdziesz, że Megane Fox ma ich aż 8 tatuaży, a shia 3.
Jeśli chcesz wiedzieć dokładnie gdzie, to musisz już pofatygować się sam i doczytać owych kilka słów po angielsku.
Temat uważam za zamknięty.
co za cipy tu się wypowiadają. Chłopak chce znać gdzie shina ma tatuaże po co zaraz te wątki. Shina jest spoko gość i gra fajnie może będzie kiedyś mega gwiazdą