Film ma pewnie tylko budżet - tak samo jak jedynka, na której się sromotnie zawiodłem. Realizmu w efektach osiągnięto już w Jurasic Park, Transofrmersy to tylko powiększanie skali.
za 3 miesiące ściągnę sobie z torrenta.
to ty chyba w ogóle do kina nie chodzisz lol.. idzie sie do kina nie dla efektow ale dla filmu... to sobie bojkotuj i czekaj na policje za torrenty;p
Torrenty są dobre, bo mogę obejrzeć film w celu skrytykowania go (i nikt się nie będzie czepiał, że nie widziałem), a nie dopłacam do kieszeni ludzi, którym się powinno odebrać prawo wykonywania zawodu:P
a jak film przez przypadek Ci się spodoba to rozumiem że grzecznie
przepraszasz, wydajesz tego "drania" co Ci film w necie udostępnił i
wpłacasz na rzecz producenta równowartość biletu do kina????
Naprawdę nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać. Takie podejście jest bardzo żałosne, może po prostu powiedz, że Cie nie stać na kino. Nie wyobrażam sobie nie obejrzeć takich produkcji w kinie. Chcesz być złodziejem, proszę bardzo, ale nisz o tym na forum, bo się kompromitujesz. Żenada.
I nigdy nie zrozumiem jednego - jak można oszczędzać na sobie?!
Kryzys jest:P Ja niedawno zrezygnowałem z jedzenia kolacji, bo nigdy nie jestem zbyt głodny wieczorem, więc szkoda pieniędzy:)
Ja tam tez korzystam z torrentow (nie zebym sie chwalil) z ale taki film jak ten to trzeba w kinie zobaczyc