PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181338
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Jaszczur XP

ocenił(a) film na 6

Co się stało:)? Film ma więcej fanów niż krytyków dlatego próbujesz go poniżyć. Liczyć że zwiększają liczbę swoich "recenzji" zwiększysz szanse odstraszenia widza. No to gratuluję zawzięcia. Wszyscy co czytają forum znają twoje zdanie i nikogo nie obchodzi co masz do powiedzenia bo nic nowego nie powiesz. Ciągle tylko wklejasz jakieś durne teksty i starasz się w jakiś inteligentny sposób poniżyć ten film co świadczy tylko o tobie (skoro nienawidzisz takich filmów to po co w ogóle byłeś w kinie) .Z twoich wypowiedzi można wywnioskować że szedłeś na ten film aby potem godzinami zachwycać się fabułą. No a jak chcesz sobie obejrzeć musical to idź na HSM. No ale jak to sam napisałeś jesteś naiwny i liczysz że sam zawojujesz cały świat.

Nomand_5

Jaszczur ma obsesja na punkcie tego filmu, w domu ma pewnie całe ściany obklejone plakatami autobotów, decpticonów i Michelów Bayów którym powycinał oczy. Naprawde musi mu być cieżko z tym filmem, nie może strawić że wogóle powstał i że są ludzie którym sie podoba. Ciekawe ile jeszcze doda swoich recenzji, jak już obsra wszystko to powie że nawet czcionka w napisach końcowych mu sie nie podobała.

ocenił(a) film na 6
rekoj

Ciekawe ile jeszcze doda swoich recenzji, jak już obsra wszystko to powie że nawet czcionka w napisach końcowych mu sie nie podobała.

Hahahaha mocne:)

Ciekawe kiedy zobaczymy recenzje fabuły itp. Na pewno nie będzie recenzji efektów specjalnych i dźwiękowych:)

ocenił(a) film na 2
Nomand_5

bo ludzie lubią bubel i plastik, ten film jest jak disco polo, tani treściowo i kiczowaty, czyli dla większości polaków.

ocenił(a) film na 10
TheGarbageDump

To aż dziwne że tak na świecie się spodobał i dobrze sprzedał:)
Taki z Ciebie Polak że nawet piszesz "polaków" zamiast z wielkiej litery...

Nomand_5

Czytając te perły filmowej mądrości, które od jakiegoś czasu serwuje nam jaszczur z uporem godnym lepszej sprawy, mam przekonanie graniczące z pewnością, że te "recenzje" wysmarował zaraz potym jak dowiedział się że reżyserem Transformers 2 bedzie Bay czyli już dawno temu. Po premierze tylko wyciągnął je z szafy troche odkurzył, podkręcił i ta da - patrzcie jaki ze mnie koneser. Jego wypowiedzi rozsiane tu i ówdzie na filmwebie na które się natknąłem nie pozostawiają złudzeń, ma on jakiś uraz do wszystkich filmów Michela Baya bez wyjątku. Nie wiem może zepsuło mu sie DVD kiedy akurat płyta Bad Boys II była w środku , albo koledzy widzieli jak płakał na Pearl Harbor i potem się z niego śmiali, naprawde nie wiem. Zamiast jednak olać filmy których sie nie lubi jak robi to wiekszaść ludzi, został ich najwierniejszym widzem. Zamiast śmiać się z jaszczura docencie przez jakie męki musiał on przechodzić w kine przez 2.5h na dziele znienawidzonego reżysera, żeby móc potem dokonąć kosmetycznych zmian w swoich wcześniej przygotowanych recenzjach. A wszystko po to żebyśmy my oślepieni odblaskiem chromowanej karoseri optiomusa przejżeli na oczy. Dzięki jaszczur ale damy sobie rade bez Ciebie.

użytkownik usunięty
arczi25

Jak nie chcesz czytać jego recenzji nie czytaj tylko napisz własną.
A Jaszczur napisał dwie recenzje Transformers z tym że jedna tyczy się filmu druga muzyki.Trudne?A ja czekam na Twoją recenzje na pewno przeczytam.

ocenił(a) film na 6

każdy użytkownik ma prawo mieć taki profil jaki mu się podoba i tyle nie obchodzi mnie kto co w nim wypisuje.

Jak nie chcesz czytać jego recenzji nie czytaj
No cóż to samo można powiedzieć Jaszczurowi o tym filmie: nie podobał ci się napisz o tym raz i każdy już wie, a nie tak jak on rozpamiętuje to jako największą tragedię

użytkownik usunięty
Nomand_5

Chyba nie czytałeś tych recenzji uważnie bo jedna z nich tyczyła się samego filmu druga muzyki filmowej.
A co do Wojtka to on parodiuje fanów Transformers i ma ludzi za głupszych od siebie.

ocenił(a) film na 10

Tylko szkoda że nie zachowuje się jak fan Transformers który TYLKO w forum
tego filmu piszę o nim. Jaszczur musi na każdym forum każdego filmu udowadniać że Transformers: Revenge of The Fallen to gówno a Ci którym się
podobało to niedorozwinięte 15-sto latki.

(może trochę przesadziłem ale tylko trochę...)