PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181336
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Ostatnio zacząłem się interesować obróbką/przeróbką filmów... stworzyłem krótki "trailer".. czekam na opinie ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Bf3JjyHl368

Johnny_D

Szczerze mówiąc to nie była przeróbka tylko bardzo skrócona treść filmu
ujęta w 4 min. tak jak powiedziałeś "stworzyłem krótki trailer" to się
zgodzę. Mi się podoba ale nie wiem co powiedzą inni.

ocenił(a) film na 3
Johnny_D

nie nazwał bym tego trailerem... to 4 minutowy skrót (dobry by nie tracić czasu na ten badziew). Nie żebym się czepiał ale musisz popracować trochę nad tym by nazwać to "Trailerem", zwłaszcza czas, montaż i akcja.

ale dobrze że coś robisz.

szczepan600

To jest pierwszy filmik, który zrobiłem... a robiłem go szczerze mówiąc na szybko bo dzień się kończył, była bodajże 23 w nocy..;)) po ponowny obejrzeniu tego co skleciłem sam musze przyznać, że większość scen jest za długa.. no i nie mam podkładu muzycznego (poza tym co w dany momencie filmu leciał) co też jest na minus... no i lektor, to mnie najbardziej denerwowało, bo nie mam wersji z napisami. Jak przerobie to, wrzucę od nowa i podam link... myślę, że będzie lepsze :P

ocenił(a) film na 7
Johnny_D

Z trailerem nie ma to wiele wspólnego. To taki skrót filmu w małej pigułce. Na dodatek w kilku miejscach razi nieumiejętne łączenie obrazu z dźwiękiem. W dzisiejszych czasach masz masę przykładów na których możesz się opierać i do których masz łatwy dostęp. Jak będziesz uparty w dążeniu do obranego celu to w końcu osiągniesz zamierzony efekt. Musisz dużo ćwiczyć i ciągle próbować.