Straszna komercja widac ze robione specjalnie pod amerykanskich nastolatkow. Akcja dozowana jak w zapuszczonej pizzerii: czekasz strasznie dlugo a jak juz cos dostaniesz to jest to zimne i najczescie zupelnie inne niz to co zamawiales. Ogolnie porazka ktorej nie ratuja nawet wdzieki dziewczyny glownego bohatera ani tez rozdawane seriami efekty specjalne.Ogolnie proponuje wybrac sie zamiast do kina na kawe i powspominac transformers z kultowych juz komiksow.
Przyznaję film ma kilka błędów.
Ale nie powinieneś tak po nim jechać.
Film jest dobry nie arcydzieło ale jest dobry
Każdy ma swoje zdanie, ale TF na pewno bardziej podeszły Ci niż np MARTRYS lub AUTOPSY :) wg mnie dwa najabrdziej zjeb**e filmy. Pozdrawiam
"widac ze robione specjalnie pod amerykanskich nastolatkow."
Thank You Captain Obvious...
No a pod kogo miał być robiony. Pod europejskich "ynteligentów srających marmurem od 10 roku życia"?
hehe prawda a na pewno nie na polskich widzów do 14 roku życia(dzieci NEO tzw) a film zajebiaszczy i wole film gdzie są same efekty specjalne( niż jakieś filmy w stylu 15% akcji i 85% dialogu)ale chociaż akcja non top i szybko czas leci i nie raz obejrzę i 1 część i 2. A do dzieci oceniających film "Transformers: Zemsta upadłych" poniżej 7 to o co wam chodzi?? piszecie film gówniany to chyba TS oglądaliście gdzie gówno widać a ci co oglądali w kinie i też piszą, że film do bani to tylko pewnie żeby być w centrum uwagi bo sobie "myślicie"(nie jestem pewien czy myślicie więc dałem w cudzysłów) o wszyscy dają takie wysokie oceny to ja dam niższą w końcu jesteście inni a założę się, że jak oglądali film to nie mogli wzroku oderwać i dostawali gęsią skórkę z wrażenia, a z resztą i tak się nie przemówi wam do rozumu (bo go nie macie)a do dzieci którzy mi wypisują "ten film jest robiony pod komercje" a pod co ma być robiony?? nie po to wydali tyle milionów żeby nic na nim nie zarobić a z resztą wszystkie wysoko budżetówki są robione żeby zarobić na nich kasę(a jak chcesz nie pod komercje to oglądaj sobie video nisko budżetówki) i do właśnie takich osób napiszę przeczytajcie cały post dokładnie bo macie napisane kogo obrażam a nie później piszecie dlaczego wszystkich obrażam nie wszystkich napisałem kogo!!
POZDRAWIAM fanów Transformers i resztę którzy się ze mną zgadzają:)
WOW, a to Ci niespodzianka... Film jest robiony dla kasy! I to taki film
jak T:ROTF. No ludzie...
Prowokacja: 7/10