Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181717
4,9 28 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Krytyka filmowa

ocenił(a) film na 10

Wchodzę na stronę filmwebu codziennie i przeglądam sobie różne tematy i czytam niektóre odpowiedzi.Rozumiem że forum ma służyć zarówno do wyrażania opinii pozytywnych i negatywnych o danym filmie.Ale kiedy widzę na ekranie tematy typu "co za gówno", "dno dna" , "film dla psychicznie chorych" "co za szajs" to po prostu ręce opadają.Jeżeli nie podoba mi się jakiś film to mogę o tym napisać nie obrażając tych którym mógł się podobać.Czasami mam wrażenie że niektórzy specjalnie wypisują takie bzdury żeby rozkręcić jakiś temat.

ocenił(a) film na 2
_justin_

I to jest smutna prawda, niestety :/
Witamy na Filmwebie :/

użytkownik usunięty
JaszczurXP

Niestety niedługo forum filmweb będzie wyglądał jak komenty na mialnosie... :-(

ocenił(a) film na 10
_justin_

100% racji... Niestety:/

ocenił(a) film na 10
Dorikin

TA SĄ PROWOKATORZY KTÓRZY CHCĄ BYĆ W CENTRUM ZAINTERESOWANIA I PRZY OKAZJI ROZKRĘCIĆ NIEZŁĄ BURZĘ.

ocenił(a) film na 4
FOX_09

Znam kilku takich i wg mnie są to po prostu zwykłe, ograniczone gnoje, którym nie chce się pomyśleć nad tym co piszą... a szybciej jest przecież napisać "ja piedole jakie gowno 0.0000001/100" niż to jakoś uzasadnić, tym bardziej że tym samym zwracamy na siebie uwagę ludzi mądrzejszych, którzy próbują nam jakoś w sensowny sposób wytłumaczyć, że owy film gównem nie jest, jednak robią to na marne, gdyż założyciel takiego tematu albo to oleje, bo go to kompletnie nie obchodzi co myślą inni, albo napisze "ty jestes jeszcze wieksze gowno niz ten film" i tym samym przyczepia się więcej osób i temat się nigdy nie kończy. Gdybym miał możliwość pilnowania każdego tematu na forum Filmwebu [a nikt nie ma] to takie tematy wędrowałyby z miejsca do śmieci, a user który temat założył razem z nim, tyle.

ocenił(a) film na 10
xDaNoN

Ta... Marzenia...

Niestety, mamy filmweb taki jakim jest. Mało jest użytkowników takich jak
ty wiec pozdrawiam.

_justin_

Zgadzam sie i popieram..szkoda ze "Gm" nie moze dac od razu za takie cos Bana:)

ocenił(a) film na 10
Fenix132

Pozostaje tylko zgłaszać tematy do usunięcia ale z tego co się tu orientuje to ciężko z tym usuwaniem tutaj jest...

ocenił(a) film na 5
_justin_

Mózgi se usuncie:D

ocenił(a) film na 5
Dude_

Albo do rzeźni po nowe.

Dude_

No, taka prawda. Tutaj sporo było takich, którzy porafią tylko obrażać. Ale, wybacz, nie ma sensu pisać tego typu tematów, bo była już ich cała masa, i nic to nie daje!

ocenił(a) film na 5
MR_ciachciach

"Jaki film takie tematy"
ARYSTOTELES

ocenił(a) film na 4
MR_ciachciach

No nie ma sensu, ale nie wszystko ma sens, oni zakładają swoje tematy żeby jeździć po innych, my miejmy też kilka swoim miejsc aby móc się hmm.... wyżalić ? Nie znajdę innego słowa na to co tu wypisujemy ;p

xDaNoN

Powiedzieć, co o tym wszystkim sądzimy. Po prostu.
Nie mam nic przeciwko tego typu tematem, po prostu obawiam się, że to i tak minie się z celem, bo osoby pokroju Pana milera dalej będą posługiwały się takimi a nie innymi metodami.

ocenił(a) film na 7
Dude_

żal

ocenił(a) film na 7
RhineHorn

to słowo kieruję w stronę pana Dudeee ;] Pozdrawiam nieudacznika !

ocenił(a) film na 5
RhineHorn

Pozdrawiam równierz. Po wieczorynce zalecam sen, komputerek niech mama wyłączy.

Dude_

Zgadzam się tutaj z wszystkimi oprocz pana Dudeee czytałem przed chwilą, i od początku zapowiadała się bardzo fajna konwersacja ale wtrącił się pan Dudeee no i troche to straciło ale mimo to, Gratulacje dla autora tematu Świetny post, Pan xDaNoN świetnie ujął problem forum owszem łatwiej napisa ten film to komercyjny gniost o/10 itp., itp. widac po prostu, że zależy im na tym żebyśmy pisali że się nie znają są debile idioci i wo gule to ich po prostu nakręca a w sprawie usunięcia takich tematów nie wiem czy Gm by się na to zgodził, żeby dac takie prawo tym co się najwięcej udzial na danym forum filmu najmądrzej innymi słowy mówiąc, że na to zasługuje
Pozdro dla wszystkich ziomków i fanów transformersów

ocenił(a) film na 7
Naruto6hokage

jak można się zgadzać z dudeee skoro to lamus... na prawdę nie masz nic lepszego do roboty tylko siedzenie na forum filmu, którego nienawidzisz ?

ocenił(a) film na 5
RhineHorn

A myślicie że przy dobrych filmach nie wyskakują jakieś dzieciaki że film nudny, że mało akcji i takie tam. Ja lubie filmy rozrywkowe. Transformersi to mógł byc całkiem dobry filmy ale niestety Baj (jak z resztą wszystko)spieprzył. I to na całej lini. niee zostawił nic

ocenił(a) film na 5
Dude_

A tak wam tu troche zaśmiecam i wkurzam was:) To za Watchmenów:) i wiele innych

Dude_

Dudeee/
to tylko Twoja opinia, która zresztą... nas (fanów i zwolenników filmu) nic nie obchodzi!... więc dobranoc i wypierdzielać z tego forum.

Mauricio_Esposito

Naruto6hokage, ten temat dotyczy również Ciebie, tyle, że Ty stoisz po drugiej stronie barykady. Ale to Cie nie usprawiedliwia, bo szacunek należy się każdemu i wymagany jest od każdego! Wybacz.

MR_ciachciach

każdemu nie... szacunek nie należy się temu, kto nie szanuje niczego i nikogo... a takim kimś jest tu na forum m.in. Dudeee... żal, ale co zrobić?... gdyby forum było moderowane takich problemów by nie było...

jedyne co możemy zrobić, to ignorować takie problemy, nie odpisywać itp., może po jakimś czasie się znudzą...

Mauricio_Esposito

Cóż, ja w każdym razie takie osoby ignoruje. Może i jest to w pewnym sensie brak szacunku, ale tak jest zdrowiej.

ocenił(a) film na 4
MR_ciachciach

Naruto6hokage ----> "Pan xdanon" ma 16 lat i nie jest jeszcze Panem :P ale dzięki że pochwaliłeś moje poglądy.

Kilka osób tutaj już użyło skrótu "Gm" zastanawiam się co to może znaczyć na Filmwebie, bo jedyne rozwinięcie tego skrótowca jakie znam to "Game Master" :PPP

ocenił(a) film na 7
MR_ciachciach

domino2000_92, i Ciebie przyjacielu w tym miejscu muszę poprzeć!

hide_

Dziękuje, przyjacielu! :)

ocenił(a) film na 8
_justin_

_justin_ masz racje, wchodze na filmweb na dany film, żeby poczytać ciekawostki albo tematy założone przez urzytkowników i co widze? Własnie tematy typu ,,najgorszy film tysiaclecia" ,,gówniany film" ,,dno i 100km mułu" itd. Aż dosłownie odechciewa mi się wszystkiego, nawet nie chce mi się zakładać pozytywnych tematów bo zaraz niby experci bede odpowiadac textami typu: ,,nieznasz sie" ,,jestes idiota" ,,idz ogladadaj smerfy" ,,i na ch*j sie udzielasz". A nawet jak sie juz ktos trafi i bede z nim mogl normalnie porozmawiac to i po nim zaczna jechac, ja nie wiem czy ci ludzie maja zanizanoa samoocene? Czy ich to podbudowuje jak sobie poprzeklinaja czy powyzywaja kogos na necie? Czytajac takie hmmm niezbyt madre zdania wyobrazam sobie 13latka siedzacego wraz z kolegami przy kompie i smiejacego sie z tego ze napisal slowo ku**a. To jest chyba to cale wychowanie bezstresowe (zero zwracania uwag, zero klapsow, zero krzykow). Tak troche z innej beczki ale tez na temat hmm takich zdolniachow. Jestem w galeri i idzie taka grupka małolatow 11-13lat, wiecie wszyscy w dresie, kaptury na glowie i sie wozi ,,gang" przechodza obok mnie i ten najmniejszy konus co mi do do zeber sięga, jebut mnie z bara. Ja doslownie wybuchnolem smiechem, jezu co sie dzieje z tymi dzieciakami? Moze mi ktos to wyjasnic? Naprawde jak takie akcje dzieja sie dzisiaj to ja sie boje co bedzie za 5-10lat.

ocenił(a) film na 6
gumis1412

Pokolenie JP i HG DILL GANG xD Wiesz pseudo prawilni co sluchaja rapu a jak sie zapytasz o cos z tej kulruty to nie wie pajac xD Krzyczy JP na 100% a nigdy problemow nie mial z policja. A co do FW niejedni lubia prowokowac xD

ocenił(a) film na 7
gumis1412

Cóż, takich ludzi również w naszym społeczeństwie nie brakuje.

ocenił(a) film na 5
hide_

Dzień Dobry:)

ocenił(a) film na 4
gumis1412

Ci goście w drechach z "5,10,15" o których piszesz to ziomki pokroju pana "Jestem Hardkorem" [chyba już każdy wie o kim mowa] ale nie ma się co tym małym ścierwem przejmować, niejeden był taki który z obstawą 6 "chłopa" wszyscy w kapturach, ale wystarczyło do gościa podejść i mu czapkę zrzucić, milczy jak grób koledzy się od niego odłaczają i ewentualny pocisk z jego strony możemy usłyszeć w stronę ziemi 20 metrów po całym zajściu. Tacy goście nic nigdy nie osiągną, ponieważ są przekonani, że jak mają za autorytety łysych kolesi z PDG i innych to już potrafią "robić hajs" a prawda jest taka, że gówno potrafią i skończą jako biedni, A WY POSTARAJCIE SIĘ NAUCZYĆ po prostu z nimi "rozmawiać" na forach i już... Każdy obada swój styl kiedy jakiś bałwan po tobie zacznie jechać z byle powodu i to wystarczy do tępienia tego ścierwa, amen ;p

ocenił(a) film na 4
xDaNoN

Gumis > Ty się nie bój co będzie za 5-10 lat, bo jak Ci kolesie wyrosną, skończą jako zwykłe nic nie warte szczury i tylko 1% z nich cokolwiek osiągnie, więc ich dzieci czy ktokolwiek inny komu będą mieli dawać przykład nie pójdą z ich strony gdyż stwierdzą, że to słaby pomysł... Ale podzielam Twoje zdanie, bo jeżeli pokolenie PSEUDO GANGSTY rzeczywiście się skończy, to powstaną nowe, poj*bane sekty pokroju EMO itp. z tym trza żyć, a czasami można się nawet pośmiać.

xDaNoN

RhineHorn ja się z poprzednimi wypowiedziami Pana Dudeee napisałem, że zgadzam się z wszystkimi oprócz jego jeśli się pomyliłeś to spoko każdemu się zgadza, a Panie domino2000_92 nie wiem o co ci chodzi, że to też tyczy się mnie nie wiem też o co ci chodzi z tą drugą stroną barykady byłbym wdzięczny za wyjaśnienie. xDaNoN widzę, że jesteś spoko ziomkiem i masz 16 lat jak ja nie ma za co po prostu zgadzam się z tobą i rozumiem o co ci chodzi, a z tym "Gm" no to wiesz szybciej jest tak napisać to niż wiesz główny założyciel stronki (forum) itp.
Zgadzam się również z Panem UBEKakaPOLICJA też słucham rapu i wiem o co chodzi i szanuje to uważam, że jakbyście sobie posłuchali to byście zrozumieli ale nie będę narzucał kto ma czego słuchać, a Panie xDaNoN nie jest tak znimi jak napisałeś tych których ja znam są spoko ziomami i tak nie robią zawsze trzymamy się razem i tyle. A i w sprawie tych co tak piszą, że ten film to gniot itp. proponuje założyć post w którym że tak powiem wyżyją i może znajdziemy w tym trochę racji a jak nie to spróbujmy wytłumaczyć w spokoju im na czym polega ich błąd.
Pozdro dla ziomków i fanów Trasformersów:D:D

Naruto6hokage

Naruto6hokage, chodzi mi o niektóre Twoje wypowiedzi w Twoim własnym temacie. A z tą drugą stroną barykady chodziło o to, że Ty jesteś fanem. Ale nie problemem są antyfani, ale antyfani, a także fani, którzy za argument uważają obrażanie innych i brak kultury na forum. To wszystko!

MR_ciachciach

No spoko rozumiem ale jak wyjeżdża najpierw mi ktoś to ja nie moge no chyba nie będzie tak że on może a ja nie

ocenił(a) film na 5
MR_ciachciach

xDaNoN wypowiedz zapewne o mnie, ale naprawde nic a nic z niej nie zrozumiałem. Co mnie to obchodzi że w dresie chodzisz??? chłopcze ja nic nie mam z Tobą wspólnego. A jezeli coś o dzieciniarni mówisz to mi się to kojarzy właśnie z tą co ubóstwia ten film.

ocenił(a) film na 8
xDaNoN

xDaNoN mi bardziej chodzilo o to, ze jezeli teraz jakis malolat potraca mnie z bara, to powiedzmy za 5-10lat jak bede mial juz wlasne dzieci, to beda ona tracane z bara przez 2-5latkow. Albo pujde odebrac dziecko z przedkoszla i podejdzie do mnie jego kolega mowiac: ,,dawaj k**wa szluga bo wp*****l". Ja chyba wole EMO niz tych pseuda gangsty, oni przynajmniej robia krzywde tylko sobie. A ci pseudo gangsta? Nawet spokojnie nie mozna z imprezy troche pozniej wrocic, bo zaraz zaczepia. Jakis czas temu, wlasnie wracam z troche pozniejszej imprezy i widze jakiegos kolesia (oczywiscie nie sam tylko z kolega i psem) i co nic innego jak walniecie z bara, ja nie wiem co oni z tym barkiem maja? Moze to ich jakis fetysz, moze mi ktos to wyjasnic?? Mysle sobie no super ale ide dalej, a ten idiota co zrobil? Uderzyl mnie smycza w glowe, mi sie wlaczyl agresor i odepchnolem dybralas, co dziwne od razu sie wywalil, a co jego koles zrobil? Podbiegl do mnie mowiac dobra dobra, daj spokoj idz juz. No i poszedlem, i tak sobie mysle no kurde a gdybym szedl z dziewczyna? a gdyby ich bylo wiecej? Co by bylo gdyby jego pies sie na mnie rzucil? A najlepsze jest to ze takiego ,,czlowieka" potem jak pujdzie do wiezienia, to my bedziemy musieli utrzymywac, a on bedzie mial lozko, 3 posilki dziennie, dach nad glowa i zapewniona pomoc medyczna. Moze dlatego tylko mlodych ludzi stwierdza ze lepiej, trafic do wiezienia niz znalezc dobra prace? Bo tak nic nie robia tylko spaceruja sobie albo siedze w celi a zarabiaja 2,5zl - taki jest mniej wiecej koszt utrzymania wieznia.

_justin_

Mi ten film sie jakoś nie podoba!
W ogóle robotów nie lubie!
i Megan Fox też nie lubie!

A3GBK

Bo Megan Fox to pusta lala, przynajmniej z pozoru jest ;)
Naruto6hokage, wiem jak bywa, ale takich lepiej ignorować, wtedy pokażesz, że jesteś mądrzejszy. Co do tych całych gangsta dresów, heh, sam mam kilku kumpli, którzy słuchają rapu, dobierają garderobe typowo pod styl rapera, nawet kilku jest łysych, ale są w porządku, nie ma, że chodzą po kątach i biorą haracz, po prostu taki styl mają. I mimo, że wyglądają groźnie, są w porządku i nie czynią innemu przeciwko niemu. Natomiast są też i tacy, to akurat nie moi kumple, którzy kradną telefony itp. Do tego tłuką się pasjami, ale głównie między sobą.
Acz kolwiek nie wszyscy, co wyglądają na takich gangsta dresów będą wyłudzać kase. Są takie osoby, ale nie jest ich aż tak dużo. Przynajmniej nie tam, gdzie mieszkam.

ocenił(a) film na 4
MR_ciachciach

DUDE - pisząc mój post w ogóle nie myślałem o Tobie ;p

Naruto - wrzucam na ludzi którzy myślą, że jak wiedzą kiedy umarł Tupac i mają 50 kilo ciuchów na sobie to są pro/elo/zajebiści, nie mówię o ludziach którzy po prostu sobie tego słuchają, bo im to sprawia przyjemność ;p Sam z muzy mam dyskografie większości znanych raperów [zagranicznych, bo polskiego nie trawię] i nigdy nie chodziłem w dresie czy wywaliłem komuś z bara.

Krótko, bo uważam że można by przestać pisać o polaczkowatych gangsterach z zająć się tym do czego ten temat w ogóle powstał ;]

ocenił(a) film na 5
xDaNoN

ooo to kamień z serca :)

Dude_

"Czasami mam wrażenie że niektórzy specjalnie wypisują takie bzdury żeby rozkręcić jakiś temat."

Niemożliwe.

Diamond Dallas page 1987.

ocenił(a) film na 10
_justin_

TO PRZYKRE ALE WIĘKSZOŚĆ POLAKÓW JUŻ TAKA JEST,POTRAFI TYLKO NARZEKAĆ I BEZMYŚLNIE PROWOKOWAĆ,WIĘC MOŻNA BYĆ NIEMAL PEWNYM,ŻE ZDECYDOWANA WIĘKSZOŚĆ TEMATÓW I ODPOWIEDZI JEST W CELU ROZKRĘCENIA TEMATU KTÓRY NIE WNOSI NICZEGO DO DYSKUSJI POZA OBELGAMI itp.rzeczami.ŻAŁOSNE.A swoją drogą film jest znakomity.

Beti33

Zgadzam się z Panią Beti33 film jest znakomity wczoraj obejrzałem Terminator Salvation i nie byłem zachwycony film dobry ale mógłby byc lepszy dal tego obejrzałem ten film bo grał ten aktor co grał batmana i to bo chciałem się dowiedziec co za tajemnicę kryje skajnet Koniec o Terminatorze. Wracając do Transformersów mam do was wszystkich pytanie kogo byście wywalili aktora robota może jakieś sceny nawet scenarzystę żeby film był lepszy ja wywaliłbym tego Dyrektora Galloweya A WY????????
Pozdro dla fanów i ziomków Transformersów:D:D

Naruto6hokage

"TO PRZYKRE ALE WIĘKSZOŚĆ POLAKÓW JUŻ TAKA JEST,POTRAFI TYLKO NARZEKAĆ I BEZMYŚLNIE PROWOKOWAĆ,WIĘC MOŻNA BYĆ NIEMAL PEWNYM,ŻE ZDECYDOWANA WIĘKSZOŚĆ TEMATÓW I ODPOWIEDZI JEST W CELU ROZKRĘCENIA TEMATU KTÓRY NIE WNOSI NICZEGO DO DYSKUSJI POZA OBELGAMI itp.rzeczami.ŻAŁOSNE.A swoją drogą film jest znakomity."
W takim razie nie narzekaj tyle...na ludzi.
Bo to chyba najgorsze narzekanie z możliwych ;)

MR_ciachciach

No najgorsze jest tu narzekanie na ten film
Ale chłopacy i dziewczyny dla mnie tu sie najlepiej z wami gada trzeba jakiś temat zażucic

Naruto6hokage

No, jeżeli ten film jest dal Ciebie ważniejszy od ludzi. W takim bądź razie na prawdę musiał Ci się podobać. Czy aby na pewno na "Twoim" seansie nie było żadnej wstawki w filmie działającej na podświadomość?

MR_ciachciach

Ni nie było i teraz mi nie chodzi o film tylko żeby pogadac z ludźmi co tu się udzielali