tego sie juz nie da czytac ani sluchac, narzekacie nie wiedziec czemu, to jest film widowiskowy z akcja a nie zeby doszukiwac sie w nim tresci, daj mu jeden z drugim ocene 1 ale skoncz marudzic i narzekac, tresci doszukujcie sie w filmach almodovara a nie filmach opartych na komiksach! Ja temu filmowi dam wysoka ocene za efekty specjalne i akcje ktore sa w nim pierwsza klasa. Tak samo dam wysoka jak mi sie spodoba jakis dramat czy inny tego typu film. Rozrozniajcie kategorie filmowe, gatunki. Ach szkoda slow.
Fajnie, tylko nie musiałeś robić kolejnego tematu. jest chyba z 10 tematów tego typu...
Szkoda słów, ale na twój post.
Tu nie chodzi o problem z rozróżnianiem gatunków! Chodzi o zwyczajny poziom filmu! Mnie śmieszą mnie wypowiedzi typu "czego wy oczekiwaliście, drugiego dna? To nie jest dramat tylko film rozrywkowy" i tak dalej i tak dalej. Przecież nawet od filmu rozrywkowego chyba można oczekiwać jakiegoś poziomu, prawda? Czy to że film jest rozrywkowym letnim blockebusterem sprawia że nie można od niego oczekiwać aby był dobrym filmem? Można, a takie majstersztyki kina rozrywkowego jak Indiana Jones albo stara trylogia Star Wars to potwierdzają.
Ja od każdego filmu oczekuję że bedzie dobry i nie bede wychwalał gównianego filmu tylko dlatego bo "to tylko film rozrywkowy". Bo każdy gatunek do czegoś zobowiazuje - do jakiegoś poziomu (którego TF2 - IMO - nie ma za grosz).