PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181338
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Powrót z kina i póki pamiętam pisze :)
Ogólnie film trzyma poziom jednak momentami wydawałoby się że jest naciągany. Miałem takie wrażenie jakby na chama chciano zabawić widza scenkami z rodu American Pie i dłużył się czego w 1 części nie odczułem choć czasowo są prawie identyczne. Główna fabuła już dużo lepiej.
;) Co do samych efektów naprawdę bardzo dobra robota ale wydawało mi się że ostatnie starcie w 1 części było bardziej efektowne.
Fabuła 7/10
Efekty 10/10
Moja ogólna ocena to 8/10
I moim zdaniem 1 część jest lepsza i dla tego ma 10/10 :D

ocenił(a) film na 1
cholewcia

i tak cos za duzo...wiadomo efekty dopracowane choc jak dla mnie to nie bylo czegos co by mnie zachwycilo w tych efektach procz ich doskonalosci...akcje byly poprostu beznadziejne. jedynka wysoko przeze mnie jest oceniana. 2ka jest totalnym dnem

ocenił(a) film na 8
falk87

ale zal mi ciebie jak mozna jedynce dac 10 a drugiej czesci 1??
w ogole nie umisz argumentowac bo twoje wypociny w stylu ze cos wychodzilo pannie z odbytu i dlatego ten film to shit to mamy do czynienia z debilem niestety a nie czlowiekiem myslacym no chyba ze mozgu nie masz to sry

cholewcia

jak dla mnie obie części mogłyby wogóle nie powstać ... podobnie jak inne produkcje typu GI Joe.... dupe sobie można tylko wytrzeć takim kinem... wszystkie oceniłem na 1... bo tego się nie da oglądać