Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181719
4,9 28 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Witam, wiem że nie którym (bo są i tacy...) nie podobał się film i krytykują go, wielu tak robi, bo co można zobaczyć na ekranie oglądając wersje ściągniętą z neta w jakości CAM. Są też tacy co oglądali w kinie i też krytykują, więc tym co nie oglądali chcę powiedzieć, żeby się nie sugerowali tymi wypowiedziami. Film jest wart ceny, więc idźcie na niego do kina. Tym razem mogę Wam powiedzieć, że jeśli ktoś zdecyduje się na oglądniecie patrząc na ocenę filmu, to na pewno nie straci (nie tym razem :)). W filmie jest trochę humoru, który nie jest zrobiony jak to przeważnie na filmach bywa, że nie pasuje do sytuacji. Akcja natomiast pogania akcję. Film jest niesamowity i widowiskowy, można przy nim naprawdę zapomnieć o osobistych problemach oraz o tym że znajdujemy się w kinie. Jeśli komuś podobała się pierwsza część "Transformers" to ta spodoba się tym bardziej.
Na koniec dodam, że przed filmem siedząc w kinie słyszałem jak ktoś mówił, że już był wczoraj i jest zadowolony więc idzie jeszcze raz i wie że nie będzie żałować kolejnej ceny za bilet, bo "WARTOOOOOOOOOOOOOOOOO".
Ja na pewno nie zapomnę, że dałem 2 dychy za bilet i przejechałem autem w jedną stronę 116 km na film robiąc to z przyjemnością, bo oglądnąłem 147 min niesamowitego kina akcji i jestem ZADOWOLONY TO MAŁO POWIEDZIANE.
Pozdrawiam i zachęcam do oglądnięcia.