Mizerna apoteoza obrzydliwego materializmu i komercji za wszelka cenę. Na prawdę nie ma na co patrzeć. Wolę oglądnąć srafjącego pas niż to. NAjgorszy film roku. pewnie zdobędzie 10 malin. filmy klasy c są lepsze 100razy!!
Transformers 2 to absolutny faworyt to zgarnięcia rekordowej liczby malin i zgarnięcia tytuły najgorszego filmu roku.
Bo co? Bo nie podoba im się film którego Ty wychwalasz pod niebiosa, znaffffco?
Fakt faktem w tegorocznych Malinach TF2 będzie niekwestionowanym faworytem. Nagrodę za scenariusz ma już w kieszeni.
A co do słów załozyciela tematu - "NAJWIĘKSZY SYF Z SYFÓW" - to powiem tak:
Najgorszy może nie. Ale jeden z najgorszych - jak najbardziej.
SKORO MOWICIE ZE TF2 TO JEDEN Z NAJGORSZYCH FILMOW SCFi TO PODAJCIE MI KILKA TYTULOW Z TEGO GATUNKU NA KTORYCH WIDZ ROWNIE DOBRZE MOZE SIE ROZERWAC BO TAKIE FILMY POWSTAJA GLOWNIE PO TO (I DLA KASY OCZYWISCIE).
Równie dobrze się rozerwac - czyli zwymiotowac? Moge podac kilka tytułów na
których można się rozerwac, ale nie o to było pytanie...
Matrix, Star Trek, Terminator 2...
I jeszcze parę innych... Niech inni wymienią:)
A boże....buahaha znowu inteligenci.
Ten największy syf z syfów zarobił 600mln :)
Nie podoba się film to nie pisz...
SAM jesteś syfem, nastepnym razem pomyśl jak coś napiszesz, nie znasz się wypad!!!
Rozumiem ze ty sie znasz bo ci sie ten gniot podobal ?
Energon
"A boże....buahaha znowu inteligenci.
Ten największy syf z syfów zarobił 600mln :)
Nie podoba się film to nie pisz... "
To ze rozreklamowany gniot zarobil 600mln to jest argument na jego wybitnosc ? Widze ze na obrne tego gniota macie niewiele. Dobry film obroni sie sam i nie potrzebuje do tego rzeszy fanboyow xD
Ja tam nie mam zamiaru go bronic, mi się bardzo podobał; dałem 10/10. Komuś
się nie podobał i dał inna ocenę - jego brożka. Nikogo nie mam zamiaru
nikogo "nawracac"
i kogo to obchodzi?
i tak juz sie zwrócił i wciąz zarabia na siebie :)
Bo obejrzy go i tak jeszcze milion ludzi by przekonać sie za co te 100 malin dostał...
:)
czemu wy jesteście tacy tempi i dajecie się ponieść. przecież to na mile
śmierdzi prowokację.
i o to tu chodzi;p
Film mi się nie podobał, też uważam że to gniot. A moja ocena to głównie oparta jest na tej jakże przeokropnej Megan fox... wrrr
SORKI WSZYSTKIM. ZMIENIAM ZDANIE. FILM JEST BARDZO DOBRY. ŚWIETNE EFEKTY + DZWIĘK I NIENAGANNA HISTORIA. CI CO SIE PRZYCHYLAJA DO TEJ MOJEJ POPRZEDNIEJ WYPOWIEDZI SĄ POPROSTU CZYSTYMI CIULAMI. POZDRAWIAM.
to nie ironia. śmieszy mnie poprostu jak banda duriu sie przekamaża na tym forum i próbują za wszelką cenę zmienić punkt widzenia ludziom o odmiennych poglądach. To jest poprostu żenada. Biedne nasz społeczeństwo. Zamiast kulturalnych rozmów to widać same bluzgi kłótnie i teksty w styli "nie znasz sie na filmach " , " nie to ty sienie znasz" itd. Zacofane społeczeństwo. Strasznie zacofane
Widząc Twój tytułowy wpis można stwierdzić jacy zacofani i dziecinni ludzie żyją w tej Polsce.