PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181343
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Od jakiegoś czasu przestałem czytać te brednie które wypisujecie, przed wybraniem się na jakiś film. Czytam tylko krótki opis filmu patrzę na średnią ocenę i jeśli jest powyżej 7 to idę. W ten sposób ogląda się duuuużo przyjemniej i zdrowiej! Można bez żadnych sugestii samemu ocenić film i wynieść z niego własne wrażenia. DOSYĆ mam opinii typu arycydzieło 10/10, a poniżej gniot 1/10!
Tym wszystkim pseudo krytykom się już w dupach poprzewracało!! Wam chyba nic innego w życiu nie wychodzi poza oglądaniem filmów i wyładowujecie tutaj swoje życiowe frustracje.

Transofrmers ma błędy jak wiele innych i idealny nie jest ale w moim spełnia pokładane nadzieje i wystawianie mu oceny 1/10 czy 3/10 jest kompletnym nieporozumieniem.

Tomcast85

dokładnie

...........................................................

adlotr

adlotr, wiem, że te napisy <za krótki> strasznie wkurzają, jak chcesz, to możesz po prostu długo przytrzymać spacje. W pewnym momencie będzie wystarczająco :)
Co do autora, hmm, Twoja kutura, punkt widzenia i moc, z jaką docierają do Ciebie komentarze innych jest zdumiewająca. Wobec wszystkich za i przeciw...gorąco Cie pozdrawiam! :)

ocenił(a) film na 7
MR_ciachciach

Zgadzam się z autorem posta. Nie wiem jak można wystawić temu filmowi 1/10. Jeśli ktoś taką ocenę wystawia to jest to osoba, która ma nieporozumienie w głowie i uważa się za krytyka bo obejrzała parę ambitnych filmów, a ten jak wszyscy wiemy jest filmem czysto rozrywkowym i trudno się przy nim dobrze nie bawić ;] Prawdziwi krytycy wiedzą jak oceniać filmy i podchodzą do tego z dystansem i na pewno żaden z nich nie wystawił najniższej oceny ponieważ filmy ocenia się według kategorii. Transformers na swojej półce jest na prawdę genialny. ;]

ocenił(a) film na 6
RhineHorn

Nie przeginaj ziomeczku ty moj.

"Prawdziwi krytycy wiedzą jak oceniać filmy i podchodzą do tego z dystansem i na pewno żaden z nich nie wystawił najniższej oceny ponieważ filmy ocenia się według kategorii. Transformers na swojej półce jest na prawdę genialny. ;]"

Prawdziwy krytyk nigdy nie wystawi oceny 10/10 ROTFL. A teraz cos co lubisz prawda eisie? xD

"Nie wiem jak można wystawić temu filmowi 10/10. Jeśli ktoś taką ocenę wystawia to jest to osoba, która ma nieporozumienie w głowie i nie obejrzała zadnego ambitnego filmu, a ten jak wszyscy wiemy jest filmem czysto rozrywkowym,pustym,glupim i trudno się przy nim dobrze bawić jesli choc troche cenisz sobie dobra rozrywke ;]"

ocenił(a) film na 7
UBEKakaPOLICJA

Jesteś z siebie dumny ? ciesze się ;]

ocenił(a) film na 6
RhineHorn

Jestem z ciebie dumny eisie. Juz sam chyba nie wiesz co piszesz.

ocenił(a) film na 7
UBEKakaPOLICJA

Ja wiem co piszę i nie interesuję mnie co sądzisz o tym filmie ;] masz rację prawdziwy krytyk nie wystawi oceny 10/10 ale ja się za krytyka w żadnych stopniu nie uważam. Dla mnie ten film jest rozrywką i tego nie zmienisz ;] powinieneś być tolerancyjny. Tobie się film nie podoba i to szanuje ale nie wiem po co się jeszcze udzielasz na tym forum skoro tego filmu nie lubisz a opinii ludzi o nim i tak nie zmienisz. Jednemu się podoba, innemu nie to jest bardzo proste ;] Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
RhineHorn

Ja nie mam zamiaru zmieniac opinii innych na temat tego filmu. Ale wiekszosc obroncow tego filmu powinna cos zrozumiec. Piszesz ze za krytyka sie nie uwazasz i wystawiasz 10/10 ja tez sie za krytyka nie uwazam i wystawilem 4/10 wiec czemu obroncy filmu wypisuja brednie typu pseudo-krytycy itp? Wam wolno wystawic 10/10 a nam inne oceny.

ocenił(a) film na 5
RhineHorn

ja także nie rozumiem tego oceniania pseudokrytyków.
wg nich film jest albo 10/10 albo 1/10.
nie uważam, żeby ten film zasługiwał na tak niską ocenę. ludzie, przecież są jakieś kryteria!!!
nie rozumiem np tego, że ludzie dają Władcy Pierścieni 1/10 'bo nudny!' no halo! ok, spoko, fantasy cię nudzi, ale może warto spojrzeć na muzykę, scenografię, grę aktorką, kostiumy, fabułę, dialogi i Bóg wie co jeszcze?
no, Tansformers na pewno na 1 nie zasługuje (: tak samo moim zdaniem ten cały Hajg Skul Mjuzikal. co prawda, aktorzy mierni, wszystko mierne, ale dlaczego ludzie oceniają to tak samo, jak np Ojca Chrzestnego? przecież ten film jest dla dzieci, chodzi w nim o zabawę. możecie uznać, że gadam bzdury, ale jeśli chodzi o muzykę w tym filmie, to była dobra. moja młodsza kuzynka dobrze się bawiła, a przecież o to chodzi. nie wiem dlaczego niektórzy oczekiwali po tym filmie jakiegoś arcydzieła? wiadomo, że po Disneyu nie powinniśmy się spodziewać jakiś ambitnych filmów, jak i ambitnych aktorów.
tak samo jest z Transformersami - ja się bawiłam dobrze, nie oczekiwałam po tym jakiejś rewelacji i z kina wyszłam zadowolona. Ci co myśleli, że po powrocie z kina będą mogli wystawić ocenę 10/10 Arcydzieło, gratuluję podejścia :))
pozdro.

ocenił(a) film na 9
Ealiser

Na tym forum jest wielu nie krytyków ale krytykantów, takich życiowych malkontentów, którym obrzucanie filmów gównianymi ocenami sprawia radochę, bo ktoś wreszcie zwróci na nich uwagę. Jakie życie malkontenta musi być szare, żal mi ich.

Warto zwrócić uwagę ilu kobietom ten film się podoba!! Uważa się, że jest to bajka dla małych chłopców, a tutaj proszę nawet dorosłym kobietkom przypada do gustu... w tym mojej kochanej dziewczynie:)

Tomcast85

Przede wszystkim, wchodząc na FW jest zasada, najpierw trzeba nauczyć się dyskutować i przyjmować krytyke. Do tego ta strona została stworzona. Do wyrażania swojej opinii. A jak na razie, to jedynym argumentem za TF2 jest to, że jesteśmy malkontentami. Po drugie nie lubie, kiedy osobom, o których się nic nie wie, przypina się jakieś łatki i wysnuwa jakieś teorie dorobione na poczekaniu oponentowi. To jest coś pokrewgo z plotkarstwem, ale jeszcze gorsze. Także nie Filmweb, a Pudelek był by odpowiedniejszy.

"Warto zwrócić uwagę ilu kobietom ten film się podoba!! Uważa się, że jest to bajka dla małych chłopców, a tutaj proszę nawet dorosłym kobietkom przypada do gustu... w tym mojej kochanej dziewczynie:)"
No i bardzo fajnie, ale to nie znaczy, że podobać ma się wszystkim. Nie jestem krytykiem, jeśli tym Was usatysfakcjonuje, to mogę powiedzieć, że jestem normalnym chłopakiem, który się uczy i ma plany na przyszłość. I akurat ja raczej przywykłem do roli obrońcy filmów. Każdy ma film, który mu się ni podoba, i nie uwierze, że nie. Więc na tej podstawie każdego można by nazwać malkontentami.
A ja tak na prawdę dałem 1/10 chyba tylko jedenmu filmidle. Mimo, że oceniłem ich znacznie więcej.