PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181343
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Scena z pomarańczowym dymem na długo zostanie w mojej pamięci. :)

W ogóle to w tej części było więcej humoru(nawet w trakcie walki) i to też
plusuje :D

Trzeba czekać na część 3, bo Bay na pewno nas nie zawiedzie :)

ocenił(a) film na 8
Kosmit

(SPOILER) Faktycznie dupna to scena była, ale według mnie z matką Sama (marihuana), las (walka) i Leo w muzeum...Lachane było!

ocenił(a) film na 3
Kosmit

jestem... pod moszną wroga:)

ocenił(a) film na 8
Kosmit

Podobała mi się scena, kiedy Sam jechał z tą dziewczyną (która była robotem) i to auto robiło z nią różne rzeczy. To z matką też było dobre. W pierwszej części natomiast najlepszy był tekst Sama, gdy nauczyciel nie chciał wstawić mu piątki ,, Niech pan pomyśli, co zrobiłby Jezus'' tak mniej więcej to szło. Mam nadzieję, że będzie trzecia część !

użytkownik usunięty
olka2210

to "What would Jesus do" ma głębszy sens :P Kilka lat temu w USA była taka akcja z bransoletkami z literami WWJD, które w rozwinięciu właśnie były "What would Jesus do" - "Co by zrobił Jezus". O tej akcji to pisały też gazety w Polsce, np. "Mały Gość Niedzielny". Ale ten cytat pasował tu suuuper :D

ocenił(a) film na 3

Również w "Udław się" Palahniuka jest coś odwrotnego: "Czego Jezus by NIE zrobił?". Tam ma zupełnie inne znaczenie ;]

użytkownik usunięty
_Garret_Reza_

nie wiem, filmu nie widziałam :P

ocenił(a) film na 3

Mi chodziło o książkę. Film można conajwyżej zakopac...

ocenił(a) film na 3
Kosmit

"Jeśli Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo... To kto stworzył ICH?"

ocenił(a) film na 9
_Garret_Reza_

"Scena z pomarańczowym dymem na długo zostanie w mojej pamięci. :) "

Chyba jestem jakiś inny, bo nawet w czasie projekcji nie zwróciłem na nią uwagi? W sensie, że chyba nie zrozumiałem o co kaman, więc niech mi ktoś wyjaśni..
To było z tymi żołnierzami, że jeden koleś się pytał czy dobrze strzelają, bo jak nie to mogą już nie żyć, bo znajdują się w tym dymie?

użytkownik usunięty
freepick

Ten dym znakował miejsce które ma atakować wsparcie powietrzne. Resztę się domyślisz...

ocenił(a) film na 9

Przecież to już napisałem. Ale chyba nadal nie jarzę co w tym śmiesznego?

freepick

nie pamiętam tego dokładnie, bo byłem na filmie dość dawno, ale chodziło o to, że Epps naznaczył pomarańczowym dymem miejsce zrzutu, a oni byli tuż koło niego :P
szczerze, to też nie widzę w tym krzty śmiechu
ale wracając do tematu, rozśmieszyła mnie rozmowa Megatrona z Samem: "dajmy sobie czas..." itp ;P

użytkownik usunięty
naza

hę? chyba mam sklerozę...

użytkownik usunięty
_Garret_Reza_

tak, to było niezłe...

ocenił(a) film na 8
Kosmit

simmons w swoim laboratorium gdzie jest pelno miesa: to co tu zobaczycie jest scisle tajne.. nie mowcie mojej mamie xd

ocenił(a) film na 6
maniac545

"simmons w swoim laboratorium"

[*]

UBEKakaPOLICJA

chyba simons w sklepie mięsnym dokładnej w chłodni z półtuszami :P

dobra była scena jak obudzili Tego transformera (nie pamietam imienia )wie że zmieniał się w Black Bird'a scena w muzeum lotnictwa.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
miler_git

Uuu ty umiesz sie zachowac. Polecam wizyty u psychologa ;]

ocenił(a) film na 8
UBEKakaPOLICJA

ja sie wcale nie gniewam jesli chodzi ci ze nie powinno byc laboratorium.. tak to byl sklep miesny ale tam gdzie schodzili to nazwal to swoim laboratorium ja tu widze ze ludzie sie bardziej wymadrzaja niz to potrzebne bo prawic moraly kazdy potrafi ale robic ni ma komu xd pzdr xd

maniac545

LUDZIEEEEEE! Gdzie matrix9? Jerunie, ale się chłopak wkurzył. Nie będzie Musztarda Sarepska pluć Ci w twarz, co nie? Dajesz mały, musisz jej dowalić na amen. I wierzę w Ciebie.

ocenił(a) film na 3
Dziesiec__nieszczesc

Pytani, gdzie jest @Musztrda? Za co ich usuneli, to była bardzo dobra wymiana argumentów...

ocenił(a) film na 8
Dziesiec__nieszczesc

Cieszę się z pokładanych we mnie nadzieji. Tak poza tym nie ''matrix9'' a matix9. I jeszcze jedno: czuję się zbulwersowany tym, że moje wypowiedzi (oraz pożal się Boże wytworu kamisu albo innego ciulstwa, pseudonim: musztarda) zostały usunięte. Tak, więc to mnie tylko upewnia, że nie żyjemy do końca w wolnym kraju