PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181346
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Z tego co pamiętam pod koniec pierwszej części jak topili megatrona ktoś gadał że idzie na dno oceanu gdzie jest strasznie zimno i jest ogromne ciśnienie i nie ma huja we wsi takiego co by megatrona wyciągną. W części drugiej widzimy jak roboty lądują na dnie i dają rade bez najmniejszego wysiłku ożywić robota uciec i nic się nikomu nie stało !

ocenił(a) film na 7
Gambit171

Podawali takie wiadomości, żeby wprowadzić spokój i żeby nie było paniki. Skąd mieli niby wiedzieć co ich zmiażdży a co nie skoro to obca im rasa.
W drugiej części Deceptikony schodzą pod ziemię, ciśnienie okazuje się być do zniesienia i zmartwychwstanie Megatrona staje się realne ;]

ocenił(a) film na 7
RhineHorn

Pod wode* - nie pod ziemie ;)
Tyle z mojej strony :D

ocenił(a) film na 7
Ade_Er

Sorry za błąd ;] oczywiście na myśli miałem wodę ;]

ocenił(a) film na 9
Ade_Er

Znalazł się kolejny nie spełniony polonista z bożej łaski ! jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia i na temat to sie nie wypowiadaj !

ocenił(a) film na 9
Gambit171

Nie bede głosno mowil kto tu napisal 'niespełniony' rozdzielnie _^_

ocenił(a) film na 10
Gambit171

Co za ludzie po 100 razy pisza to samo jak by byli ograniczeni juz niewiem jak to nazwac oczywistym jest ze tak zaawansowanej technicznie rasy nieda sie zniszczyc jakims tam cisnieniem -,-

ocenił(a) film na 6
Gambit171

Rhinehorn wie wszystko.Jaki bys blad nie wytknal,to by ci wcisnal taki kit,ze bajerka cyganow sprzedajacych bluzki za 2 zl blednie przy tym,co pisze ten fan.

Dobra stary,mam dla ciebie wyzwanie.Amerykanski serwis moviemistakes.com wytknal temu filmowi 40 baboli.Odpowiedz im w liscie,na te 40 wpadek.Wedlug ciebie ten film jest idealny,wedlug milionow,normalnych kinomanow nie jest.KURWA WALCZ!;-D

Boze jak mnie smiesza tacy ludzie;-P