PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181336
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Macie link. http://tnij.org/trnsfrmsrotf

Ajinur

To, że Starscream będzię tłuk Megsa to pewne ale nie wiem jakie będzię
miał powody do tego... Jak myślita?! Samo przejęcie dowodzenia to troche
za mało... To będzie miało związek z Fallenem, tak mi się wydaje.

matizelek95

mogli się rozdzielać, Scorp przeżył po tym, jak go zbombardowali w tej wiosce i zwiał pod ziemię, a Blackouta zabili w mieście.

ViThElEtZ

zapomniałem dodać, że jest 2:30 filmu jeszcze... ach ten pośpiech

ViThElEtZ

w 2:22 jest Megatron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
ViThElEtZ

ZAJEBISTE ten filmik dopiero pokazuje nam co będzie się działo w ROTF... W jednej scenie tam w lesie jak optimus dostał wjeb stoi Blackout...

RhineHorn

Nom!!! Kosmos! Prime wypluł "zęba"!!! Bay dotrzymał słowa i uczłowieczył
Transformery!!! Jeszcze dwa miechy i do kina!!!

ViThElEtZ

KOOOOSMOS WYJEBANE W KOOOSMOS, ja coś czuje, że po wyjściu z sali kinowej ryjąc szczęką po ziemi udam się... z powrotem do sali kinowej obejrzeć to raz jeszcze :D xD

Matt_888

Ciekawe czy są jakieś zniżki na dwa seanse pod rząd?!

ViThElEtZ

Raczej nie xD niestety.... xD <za krótki>

Matt_888

Obejrzałem już chyba z 50 razy... Nie mam dosyć... Jest Megatron w 2:22

ViThElEtZ

Megatron jest też w 1:49-1:52 i 2:07-2:10 xD

ocenił(a) film na 7
Matt_888

Steven Spielberg miał rację... ;] film będzie po prostu MEGA hitem!!!

RhineHorn

Chrzanić zniżki ;D Ten film zasłuży na to by pójść co najmniej 3 razy do kina xD

Snajper_21

Zgadnijcie kto w 2:07 sprzedaje kopa na twarz Prime'owi?! MEGATRON!!!

ViThElEtZ

Piroman napisałem o tym kopniaku w 2:07 już wyżej pod Twoim postem :D

Snajper_21

Też bym chrzanił zniżki jakby w moim mieście Transformersy były równo z premierą, a będą pewnie po miesiącu od polskiej premiery dlatego trzeba się wybrać do Krakowa a to dodatkowe koszty za które mógłbym iść drugi raz na seans co i tak pewnie zrobię :D

Matt_888

Megatron jest też w 2:21 a pod koniec 2:22 dostaje ostro po mordzie od Optimusa :D

Matt_888

KUUURDE ja już chce mieć możliwość ściągnięcia tego w HD i analizowania klatka po klatce :D:D:D

Matt_888

Excuse me... Nie zauważyłem... Sypią sie te wypowiedzi... Z tego
wszystkiego ide zrobić sobie kawe! Chce ktoś?!

ViThElEtZ

Ja chcę tylko download HD :D <za krótki>

Matt_888

Pod koniec 2:22 jest też Sideswipe ale ułamek sekundy...

ViThElEtZ

Jest jest :) teraz tylko czekać na możliwość downloadu i będziemy mogli te wszystkie smaczki wyłapać :)

Matt_888

O jaaaaaaaaaaaaaa!!!! Czytalem opis tego filmiku juz jakis czas temu ale to nie oddawalo tego co tam sie dzieje. Panowie zapowiada sie
C U D O W N I E. Do tego Megan zrzuca laszki xD
P.S. Jet fire z ta swoja laska jakos tak mi sie skojarzyl z Dr Gregorym House'em :P

Dzikopysk

Mam nadzieje, że będzie miał dobny charakter!!! Pasowałby mi taki stary
zgred rzucający sarkazmem co jakiś czas... A film będzie MIODZIO!

ocenił(a) film na 4
ViThElEtZ

Szykuje się najbardziej widowiskowy film roku:) Nie mogę się doczekać.

Krzysiu011089

TO BEDZIE ABSOLUTNY HIT,JEDYNKA TO BYLA TYLKO WSTEPEM DO TEGO CO TERAZ BEDZIE,TO AUDI,DEWASTATOR...ROZJEBAL MNIE JEST POTEZNY JAK TEN FILM,ZEBY TYLKO TROJKE ZROBILI DO 2011,PROOOOSZE.

loploplopl

Jak już tak jesteśmy przy Megatronie to zgadnijcie kto w trailerze dostaje wpierdol na dachu wieżowca na lotnisku dla helikopterów... Megatron, ktoś nim nieźle pomiata tylko kto, bo ja nie potrafię rozpoznać

Matt_888

http://img530.imageshack.us/img530/2598/95591969.jpg

a tutaj mamy naszego tajemniczego kolegę, any ideas kto to?

ocenił(a) film na 6
Matt_888

StarScream xD

Hellbound_

Jakoś nie pasują mi te gabaryty jak na Starscream'a

ocenił(a) film na 6
Matt_888

Hmmm, wiesz musi być epicki pojedynek między nimi o władze a dach wieżowca byłby idealny ;]

ocenił(a) film na 9
Matt_888

Będą przedpremiery, co nie? Na 1 część były, ale... dwa czy jeden dzień przed premierą o północy... :( Jak na 2,5h to jednak warto się wybrać nieco szybciej..

Hellbound_

Gdzie skrzydła i co to za dwa duże elementy na górze robota.

ocenił(a) film na 6
Matt_888

Silniki, ręce pasują do niego, jest on wygięty więc nie widać wszystkiego. ;]

Hellbound_

a wiecie moze kto to w 1.51 sekundzie jest??????????wyducha i ma czerwonawy kolor jakby to byl demolisher,ale nie wiem prosze o odp

loploplopl

Nogi kompletnie nie pasują do Starscreama, są zdecydowanie za grube no ale mogę się mylić

ocenił(a) film na 9
Hellbound_

nie to na pewno nie jest StarScream. ten koleś ma długą rękę więc to może być laska. Nie jest to zbyt możliwe ale według mnie to w 80 procentach JetFire

Matt_888

może JetPrime?
za krótki <br/>
za krótki <br/>

naza

Nie widzę żadnych elementów charakterystycznych dla Jeta lub Optimusa już bardziej chyba Starscream prawdopodobny jest :)

Matt_888

Ale tak na chłopski rozum... Pomyślmy... To się dzieje na dachu jakiegoś
budynku, więc te Transformery muszą latać. Kombinujta! Ja nie mam
pomysłu...

ViThElEtZ

Starscream by pasował... Ale ten film to tylko mały procencik tego co
będzie w czerwcu i nie wiemy jeszcze jak będą wyglądać inne Decepty i
Autoboty, np. Soundwave.

ViThElEtZ

czy ja wiem... muszą latać? Megatron ma ponoć w drugiej części być Cybertroniańskim czołgiem, więc latać chyba nie będzie :P
a z latających robotów to nie ma co wybierać zbyt dużo: JetFire i Starscream... według wikipedii ma być jeszcze jakiś Autobot o nazwie Springer który zmienia się w śmigłowca i chyba wraca Blackout... ale tych dwóch ostatnich można wykluczyć na początku(jakiś Autobot tak Megasa lać nie będzie, a Blackout jest Deceptem). jest jeszcze The Fallen który ma być kosmicznym odrzutowcem...
za dużo wiki się naczytałem xD

naza

Fallen odpada wiemy jak wygląda i raczej to nie był on, Starscream na razie jest najbliższy prawdy :)

ocenił(a) film na 6
Matt_888

Jestem w 100% pewny że to jest StarScream, walka na wieżowcu, Megatron z kimś się tłucze (lub jest tłuczony xD), zachód słońca, to musi być on!! Mam nadzieje że w filmie jest porównywalny siłą z Megsem i ta walka nie skończy się śmiercią żadnego z nich.

ocenił(a) film na 10
Hellbound_

A to nie jest przypatkiem ten sam Transformer (ponieważ nie wiem czy to Decep czy Autobot) co ściąga flagę Stanów Zjednoczonych z mostu (w 2:00)?

matizelek95

Raczej nie, inne ręce... <za krótki><za krótki>

ViThElEtZ

Jak Cinema-City czy Multikino nie puści tego w jakości cyfrowej, to będę groźniejszy niż wszystkie decepticony razem wzięte......
(a cyfrowo puszczają na razie tylko filmy 3D...)

Za daleko mam do Heliosa ;/

ocenił(a) film na 10
Kazioo

Zauważyliście że kiedy Sam bierze tą muchę do ręki to drógą rękę ma owinientą bandażem. Więc chyba włączyli do filmu ten wypadek na planie Shia LaBeoufa, co podobno stracił palec i odebrali mu prawo jazdy.

matizelek95

moim zdaniem jest to jetfire dzieje sie to na moscie brooklinskim w nowym jorku a pozniej na dachu pewnie tez w nyc.

ocenił(a) film na 10
loploplopl

ja mam pytanie co to był za robot w 1.53 min-1.55 min który przed transformacją był audi r8 (cały czas wydawało mi się że to jest barricade ale nie ma go na liście z robotami do transformers 2)
bo ten drugi obok niego to chyba ardee (piękny transformers zmieniający się w ścigacza).z góry dziękuje i proszę o odpowiedż.