Tak tak, już wciekł do neta ;]
http://transformerslive.blogspot.com/
W zwiastunie wraca głupkowaty ale dla mnie bardzo fajny humor z pierwszej części :D
Mamuśka: Czujesz to?
Ojciec: Taaa, pachnie jak 40 tysięcy dolarów na rok.
Agent: To co zaraz zobaczysz jest ściśle tajne, i nie mów mojej mamuśce.
xD
Niestety premiera online zwiastuna została przesunięta o 4,5 godziny ze względu na jakieś konieczne poprawki kolorów o_O. Tak więc wszystko wskazuje na to iż zwiastun nie uraczy nas na Yahoo.com o godzinie 21:00 jak to było planowane na początku (Admin na forum Michaela Baya podał taką godzinę) a dopiero o 1:30 jak wspominałem już wcześniej, tak bynajmniej wynika z informacji jaką podała strona comingsoon.net. Na oficjalnym forum Baya dalej widnieje jednak godzina 21:00 polskiego czasu, a z tego co widziałem admin był przed chwilą dostępny i godziny nie zmienił, możemy więc mieć cień nadziei iż trailer zobaczymy dzisiaj późnym wieczorem.
Na osłodę mam dla was coś ciekawego, może nie jest tego wiele ale jednak ;) Poniżej daje linka do zapowiedzi zwiastuna (sic xD) wydanej przez Entertainment Tonight. Widać w niej kilka scen z trailera w dobrej jakości, zapraszam do oglądania.
http://transformerslive.blogspot.com/2009/04/et-teases-trailer-with-hd-snippets. html
Zwiastun jest kozacki i napewno narobił jeszcze większej ochoty na ten film...;] tylko czekać na wersje HD ;D
Panowie jak wyczytałem na necie Blackouta nie będzie w filmie
Based on the Fast Action Battler pictures from TF08.net, the actual name is Grindor whose alt mode is MH-53 Sikorsky Pave Low, the same alt mode as Blackout. The FAB line doesn't have enough detail to know if the character (and other toy classes) will have more differences then just the paint job. Thanks to Phil for the link.
Pojawi się natomiast Grindor, którego alt mode jest identyczny jak Blackouta :)
http://1.bp.blogspot.com/_G96gxvrHqrE/Sff7qzhkn2I/AAAAAAAAF5U/C_eaZ-8UKt4/s1600- h/FABBBGrindor2.jpg
Matt... To się zaczęło wczoraj... Chciałem sobie wstawić ładnie posta
ale nie mogłem go potem znalezc!!! Potem się zorientowałem że jest na 1
stronie chociaż powinien być na 4... Ciekawe gdzie teraz wyskoczy?! Może
w innym temacie... bosze...
fakt ... trzeba czekać ;( obecny zwiastun w necie jest strasznej jakości, a wersja HD każdego pewniew wmuruje w fotel
A zauwazyliscie ze w zadnym trailerze niema ratcheta ani ironhide....koncowa scena z devastratorem jest wypas:))
Jutro zwiastun ma sie ukazac oficjalnie wiec bedzie w lepszej jakosci. Tu duzo ogarnietych osob wiec zaraz jak sie pokaze ktos wrzuci linka. Wystarczy czekac. A z tymi postami juz sie naprawilo czy nadal wkleja gdzie popadnie?
Blizniak pewnie nie zginie, bo go brat uratuje, zrobia fuzje i zasadza Devastatorowi kopa w dupe xD <---(nie brac tego na powaznie ;P)
http://transformers-2-trailer.blogspot.com/
Tutaj zwiastun jest dalej dostępny, gdyby ktoś nie widział jeszcze.
a nie w jakości HD ? ;] tylko w standard byle by było lepiej niż w poprzednim przypadku :)
Trzeba czekac na wersje hd bo tu niestety slabo widac, ale trailer niezly, a nawet bardzo dobry. Sam widzi jakis "acient symbols", Megatron wyciagany (tu musialem 3 razy oblukac zanim doszedlem ze to Megsa wyciagaja z glebin ;)), Devastator fajnie zasysa, a przy okazji blizniak ma klopoty. Troche humoru znanego z pierwszej czesci i ogolnie tylko coraz wiekszego smaka mam na ten film.
jasna cholera o.O
to dopiero ryje! nie potrafię wymyślić czegoś sensownego, poza tym, że Dev chyba zeżarł jednego bliźniaka.
Jak Optimus dostaje lanie w lesie to jest tam Blackout ,Megatron i ktoś jeszcze....tylko kto??? wiecie?
Raczej Starscream. Zwiastun jest dobry - sporo nowych scen no i tyłeczek Megan widać xD - no i scena z Devastatorem jest mocna.
No i się skusiłem, Devastator i tyłeczek Megan zadecydowały o tym :D zwiastun MAAAAAAAAAAASAKRA czekam na wersje HD albo przynajmniej lepszą jakość i myślę, że przed maturą to obejrzę z 1000 razy jeszcze :D
A no i uwaga moze to spoiler dla niektorych bedzie:
SPOILER
Koncowa scena z Devastatorem na pustyni ujawnia ze ginie chyba jeden z bliźniaków - Mudflap czy jakos tak (ten pomarańczowy).
Na zwiastunie widać już że Dev go nie wsysa bo Mudflup złapał się jego paszczy prawą ręką, napewno się uratuje. ;]
Jaaaaaa chceeeeeee wersjeeeeee HaaaaaDeeee xD
Cholera nie wiem czemu moje wypowiedzi pojawiają się u góry mimo, że pisze je w odpowiedzi na nowe posty ://
Panowie jak wyczytałem na necie Blackouta nie będzie w filmie
Based on the Fast Action Battler pictures from TF08.net, the actual name is Grindor whose alt mode is MH-53 Sikorsky Pave Low, the same alt mode as Blackout. The FAB line doesn't have enough detail to know if the character (and other toy classes) will have more differences then just the paint job. Thanks to Phil for the link.
Pojawi się natomiast Grindor, którego alt mode jest identyczny jak Blackouta :)
http://1.bp.blogspot.com/_G96gxvrHqrE/Sff7qzhkn2I/AAAAAAAAF5U/C_eaZ-8UKt4/s1600- h/FABBBGrindor2.jpg
oglądałem trailer jeszcze raz i chyba coś wleciało do paszczy Deva, przed akcją Mudflapa... może Scorp nie zdążył spierdolić? xD
http://transformers-2-trailer.blogspot.com/
Tutaj zwiastun jest dalej dostępny, gdyby ktoś nie widział jeszcze.
hahaha XD scorponock nie zdążył spierdolić,rozjebałeś nie tym tekstem.Polać mu hahaha :D
Sam nie wiem czy patrzeć na ten trailer skoro nie ma go jeszcze w wersji HD.Ludzie pracujcie nad tym :)
Filmweb się trochę zaczyna walić,te posty świrują...z resztą zawsze uważałem filmweb za słabe forum jeżeli chodzi o funkcjonowanie.
Jak dla mnie to troche głupie jest....zrobili robota takiego samego jak Blackout- bezsens i żal!!! to już mogli sobie podarować tego robota a nie wciskać na siłe kupe żelastwa( chociarz Blackout jest fajnie zrobiony)
A tak wogóle to devastator wymiata!!! pół pustyni wpierdoli :P
Powiada się, że trailer HD pojawi się o 4:30PM czasu pacyficznego, czyli o 1:30 w nocy czasu polskiego :/ miejmy nadzieje, że coś się zmieni :)
Niestety premiera online zwiastuna została przesunięta o 4,5 godziny ze względu na jakieś konieczne poprawki kolorów o_O. Tak więc wszystko wskazuje na to iż zwiastun nie uraczy nas na Yahoo.com o godzinie 21:00 jak to było planowane na początku (Admin na forum Michaela Baya podał taką godzinę) a dopiero o 1:30 jak wspominałem już wcześniej, tak bynajmniej wynika z informacji jaką podała strona comingsoon.net. Na oficjalnym forum Baya dalej widnieje jednak godzina 21:00 polskiego czasu, a z tego co widziałem admin był przed chwilą dostępny i godziny nie zmienił, możemy więc mieć cień nadziei iż trailer zobaczymy dzisiaj późnym wieczorem.
Na osłodę mam dla was coś ciekawego, może nie jest tego wiele ale jednak ;) Poniżej daje linka do zapowiedzi zwiastuna (sic xD) wydanej przez Entertainment Tonight. Widać w niej kilka scen z trailera w dobrej jakości, zapraszam do oglądania.
http://transformerslive.blogspot.com/2009/04/et-teases-trailer-with-hd-snippets. html
Fallen. Ma te wypustki (kolce) po bokach głowy. Ale wygląda w tej scenie jak terminator. LOL!
No i mamy oficjalne potwierdzenie przez admina oficjalnego forum Michaela Baya. Zwiastun będzie miał premierę o 4:30 PM (PST) czyli o 1:30 czasu polskiego. Jak myślicie warto czekać? Czy może lepiej zobaczyć jednak jutro z rana :)