PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181338
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Nowy zwiastun

ocenił(a) film na 6

Tak tak, już wciekł do neta ;]

http://transformerslive.blogspot.com/

matizelek95

Ja pójde spać, dopiero po obejrzeniu zwiastuna ;D

Snajper_21

A ja nastawie budzik na 6, potem jak się obudze to zrobię sobie kawe,
jakieś pyszne śniadanko, wygodnie zasiąde przed moim kompem, poszukam
sobie tego trailera, założe słuchawki i podgłosze do 100 i odpale
zwiastun na koniec...

ViThElEtZ

Admin forum Michaela Baya oficjalnie potwierdził moje obliczenia dotyczące internetowej premiery zwiastuna, cytuje "1.30am Paris/Amsterdam/Rome/Madrid/Berlin" w tej strefie czasowej jest też Polska, także 1:30 i mamy zwiastun :D

ocenił(a) film na 7
Matt_888

jeśli wszyscy czekamy do 1:30 to jak ktoś znajdzie niech daje linka ;]

ocenił(a) film na 3
RhineHorn

Właśnie też na to liczę,że ktoś od razu wrzuci.Zapowiada się masowe czekanie do 1:30 :) Już się doczekać nie mogę.

ocenił(a) film na 7
Ajinur

Wydaję mi się, że nie będzie aż tak pięknie... wybije 1:30 i nagle pojawi się zwiastun ?

ocenił(a) film na 6
RhineHorn

Jak pojawi się zwiastun w HD to niech ktoś w tym temacie poda linka do pobrania :) Ewentualnie na jakiej stronce/forum zwiastun pojawi się najszybciej?

RhineHorn

Tak, pojawi się na Yahoo.com :)

za krótki
za krótki

ocenił(a) film na 7
Matt_888

aha to super ;] ale w jakości HD mam nadzieję ? ;]

ocenił(a) film na 3
RhineHorn

Albo mi się zdaje albo tam widziałem jak z audi R8 zrobił się robot xD Peace geeks ;)

ocenił(a) film na 9
hexen2k7

oooo widzę, że nie zrezygnowali z humoru z pierwszej części :D już się nie mogę doczekać filmu :D

ocenił(a) film na 7
Hellbound_

http://www.youtube.com/watch?v=n5_E7cl72Pk - wersja juz b. dobra :D Zwiastun miażdży !

Speedfan

wlasnie mialem dodac:) Zwiastun Masakra
za krótki <br/> za krótki <br/>

olbinek8

Optimus wkońcu pokazuje, że walczy jak należy(2 swordy) Starscream dostaje widać od Opta niezłe baty. Devastator..... Osobiście mi się nie podoba, inaczej go sobie wymyśliłem. Zauważyłem, że na klipach nie widać ani Ironhide ani Racheta. Ciekawe o co chodzi z tymi ruinami i symbolami. No i Megs wkurwiony wraca do gry.... Zwiastun fajny. Czas odliczać dni do premiery. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
olbinek8

http://hatak.pl/zwiastuny/960/Transformers_Zemsta_upadlych/ :D

ocenił(a) film na 9

Dzięki za link! Trailer w dobrej jakości :) Mmm miodzio:D Co tam w ogóle się dzieje!:D Rany, to tylko trailer, a już pieluchomajty do wymiany xD Film roku jak nic ;)

ocenił(a) film na 6
cinek_1988

http://www.traileraddict.com/trailer/transformers-2/trailer
zwiastun w najlepszej dostępnej jakości ;}

Hellbound_

fajny zwiastun dużo akcji, ale co? Sam będzie jakimś mesjaszem ta??? ;P Mało pokazali Fallena na końcówce widzimy chyba jak zostaje pożarty jeden z bliźniaków przez tego giganta no dobra I can't wait :D

dYDelf

olbinek8... Rachet chyba jest, zobaczcie zwiastun klatka po klatce, powinien być w 2 minucie i 2 sekundzie, za czołgiem i żołnierzami...

zwiastun wymiata!... poprostu przeszedł po mnie, zdevastował mnie!... nie mogę doczekać się filmu!... :D

Mauricio_Esposito

bliźniak się zawiesił na obręczy xD może nie zostanie pożarty ;p a blackout jednak wrócił można poznać bo mordzie :D

ocenił(a) film na 9
puchoo

O jaaaaaaaa zwiastun mnie rozwalił :D:D:D:D REWELACJA!!! aaaaa I can't wait!!!

puchoo

To nie Blackout tylko Grindor, który ma taki sam alt mode ;)

Matt_888

no ale tamten miał chyba inną facjate z tego co widziałem na zabawkach a ten to jakbyś go obił mieczem optimusa ma taką samą jak black xD

puchoo

Ja tam nie wiem, się okaże w filmie :) A zwiastun HD już mi się kończy ściągać powoli mmmmm zaraz zacznie się oglądanie go w kółko :D

Matt_888

Hmmm trailer spoko...jak widać w urywkach Optimus spuszcza niezły łomot aż trzem deceptom!!! zauważcie moment w którym starscream dostaje po pysku z buta Optimusa....
Ale co z Devastatorem zrobią? bo chyba z działka plazmowego go nie zdejmą tak łatwo:)

Matt_888

Wreszcie wszystko wyraznie widac ;D Ten film to bedzie akcja, humor i duzo dobrej zabawy. Szkoda tylko ze premiera nie dzisiaj :P Jesli to nie Blackout tylko jego sobowtor to juz wiadomo czemu jest jasniejszy. W lesie zapowiada sie niezla bitka, bo Optimus zanim dostanie kopa to sam kilka kopow zasadzi. Czy ten robot ktory wspina sie po piramidzie to Devastator? Ratchet jest z zolnierzami, a Ironhide byl na poprzednich trailerach w formie samochodu np showest (tam gdzie Bee placze) na 2.19

Dzikopysk

Nie wyduszę z siebie w tym momencie nic więcej jak tylko WOOOOOOOOOOOOOOOOOW

Matt_888

mam nadzieje ze juz więcej nie będzie żadnych TRAILERÓW bo juz i tak duzo widzielismy

merowing

Powiedzcie, kto do cholery jest po lewej stronie? I czy ten po prawej nie wygląda trochę dziwnie jak na Megatrona? Kompletnie nie te nogi <myśli>

http://img517.imageshack.us/img517/636/39194455.jpg

A tutaj kto to jest? Bo nie wygląda na Megsa, przynajmniej ta twarz jakoś nie pasuje <myśli>

http://img517.imageshack.us/img517/2231/50865218.jpg

Matt_888

Matt_888... mnie się wydaje, że na obu fotkach jest Megatron, a ten po lewej na pierwszym zdjęciu to... hmmm... to... nie wiem... ;D

Mauricio_Esposito

Ja wiem, że na pierwszej jest Megs tylko gdzie się podziały jego nogi z gąsienic? :D

Matt_888

Aha... o to ci chodzi... hmmm, w pierwszej części Megs chyba nie miał gąsiennic, na zdjęciach CGI ma, zabawka ma, a na zwiastunie drugiej cześci nie ma... więc... albo ktoś coś zamącił, i ten, którego uważamy za Megs'a w zwiastunie nim nie jest, albo to błąd twórców, którzy zapomnieli o tych gąsiennicach, tym bardziej że mieli gotowy projekt Megs'a z części pierwszej... albo... nie wiem, może w trakcie filmu, Megs sobie je odczepi, bo mu np.: będzie za ciężko chodzić z tymi gąsiennicami... ;D

w sumie czy to ważne?... za 50 dni film będzie w kinach i wszystko się wyjaśni; teraz nacieszmy się zwiastunem... :D

merowing

pewnie na kilkanaście dni przed premierą (albo wcześniej) pojawią się jakieś telewizyjne spoty... może także jakieś clipy, tak jak to miało miejsce z pierwszą cześcią...

ocenił(a) film na 6
Hellbound_

"Powiedzcie, kto do cholery jest po lewej stronie? I czy ten po prawej nie wygląda trochę dziwnie jak na Megatrona? Kompletnie nie te nogi <myśli>

http://img517.imageshack.us/img517/636/39194455.jpg

A tutaj kto to jest? Bo nie wygląda na Megsa, przynajmniej ta twarz jakoś nie pasuje <myśli>

http://img517.imageshack.us/img517/2231/50865218.jpg "

1. To nie Megatron, to są Decepty bliżej nie określone w protoformach.

2. The Fallen

Hellbound_

Ten drugi to raczej nie jest Fallen, to już prędzej to po prostu Megatron będzie niż Fallen.

Matt_888

Megsa widać jak chyba z wody wypływa(po ryju da się rozpoznać), a tamci dwaj na pierwszej focie... cholera wie, może Constructicony? albo inne Decepty(w końcu trochę ich przyleci)
co do Grindora i Blackouta... po cholerę mieliby robić drugiego robota, który wygląda jota w jotę tak jak ten z pierwszej części? ja stawiam na powrót Blackouta(mój ulubiony Decept ^^) przejawiał największą wierność Megatronowi("All Hail Megatron!" i to jak się skradał za Optimusem, kiedy bił się z Megatronem). poza tym Blackout oberwał najmniej i jego byłoby chyba najłatwiej przywrócić do życia

naza

Zagadka: Kto na dnie ożywia Megsa?! Ja wiem... Ale nie powiem...

ocenił(a) film na 6
ViThElEtZ

Long Haul, Mix Mistrz , Rampage, no i czwarta postać nie jest ujawniona ale może to będzie Soundwave. xD

ocenił(a) film na 6
Matt_888

przecież na tym drugim zdjęciu ten decept w niczym nie przypomina Megsa, nie widzisz różnic??

Hellbound_

Ci pierwsi to jakis protoformy, bo nie wszyscy maja przybierac alt mody, a ten drugi to tylko mnie przypomina Blackouta?

Dzikopysk

Może to być Spoiler!! Mam pytanie, gdzieś ok 00:02:04 widać jak Starscream obrywa w lesie. Wygląda on wtedy jak by zostać przecięty na pół przez Optimusa. Myślicie że to prawda? Czy tylko ja żle widze?

Snajper_21

@Snajper
Też mam takie wrażenie.

@Hellbound_
Mowie tylko, że Fallen to tym bardziej nie jest.

ocenił(a) film na 5
Matt_888

trailer rewelacja. Dobrze, ze Majkel Gej nigdy nie żałuje pieniedzy na efekty;)

Matt_888

przyjzejcie sie dobrze, Stascream dostaje tylko porządnego kopa od Optimusa, nie zostaje przecięty ;>

ocenił(a) film na 2
merowing

A powie mi ktoś, dlaczego w scenie w rowie marjańskim (gdzie Megs jes ożywiany przez Long Haula) Megatron ma już alt mode czołgu cybertrioniański? Powinien być taki jak w jedynce jeszcze, nie?

hexen2k7

Może to nie cała scena i gdzieś widać będzie wcześniej jak przybiera ten alt mode? albo będzie to jakoś wyjaśnione? miejmy nadzieję :D

ocenił(a) film na 6
Matt_888

To jest Fallen, twarz taka sama jak na plakacie.
No Megsa w tym rowie Construkty poskładają z części Brawla , dlatego będzie miał alt niczym czołg. xD

ocenił(a) film na 2
Hellbound_

Coś nie wydaje mi się, że Mudflap przeżyje to wessanie :)
http://fver1g.blu.livefilestore.com/y1pPDE8sdBST4dengKvuGrTLW-yoeME5puwucVFyNZft AJZiwcnyEpmPrs0fPk87e--_vhN107BtKfhz6alRvQbrVHxqQei2Aep/KAPOW.jpg

ocenił(a) film na 6
Hellbound_

Dobra teraz to już sam nie wiem kto to jest. ;]

ocenił(a) film na 7
Hellbound_

hej poda mi ktos linka do sciagniecia zwiastuna w HD??? bylbym bardzo wdzieczny :)))